Dine mest elskede lakker i øjeblikket

Your most-loved polishes of the moment

Efter en noget langvarig vinterkulde har fremkomsten af ​​lysere, varmere dage gjort, at du har nået en helt ny neglefarvepalet.

Uanset om dine valg er en humørforstærkende manicure til hjemmet, at pynte på din hverdagsstil eller komplementere et outfit til et længe ventet socialt samvær, deler vi her de syv Nailberry nuancer, du leder efter lige nu.

Dine top syv neglefarver

Med middagsdatoer tilbage på kortene, har metalliske polermidler vendt tilbage. Delikat glitrende og smukt fed, vores varme rosa guld, Ring A Posie , er en fantastisk nuance på spidser og tæer.
"Farven er smuk med den helt rigtige mængde gnistre og giver en virkelig elegant finish."
Wendy, Nailberry-kundeSolrige dage er skabt til picnic i parken med venner, og vores lette, muntre koral, Peony Blush , komplementerer smukt din afslappede forsommerstil.
"Smuk farve, så langtidsholdbar og fortsætter som en drøm!"
LR27, Nailberry-kundeDe friske, feminine toner af Pink Guava har helt sikkert fanget dit øje... vores semi-gennemsigtige sorbet-koralglans leverer en naturlig farve, der ikke vil overskygge dit outfit.
"Denne farve er så perfekt til min medium brun-gul tonede hud. Det er så flatterende, og jeg er nu blevet omdannet til halvgennemsigtige polermidler.”
Samantha, Nailberry-kundeAlsidig, flatterende og behageligt legesyg, vi er ikke de eneste, der synes, at vores blege pastelgrønne, Minty Fresh , er et superlativt valg at parre med din dagstil denne sæson.
“Jeg har ønsket mig en flot grøn neglelak til sommer, og denne er helt klart en vinder. Farven er lys og bygger rigtig godt.”
Emmz, Nailberry-kundePerfekt til at opløfte et look i dagtimerne eller sikre suveræn tillid til dit aftenensemble, rød polering er det can't-go-wrong stiltilbehør... og lige nu elsker både du og den ærede journalist India Knight vores strålende orange-næsten røde, Pop Min bær .
"Se Pop My Berry... den perfekte farve. Ikke for orange, ikke for rød, dejlig på stranden, dejlig på kontoret, superglam, hvis du skal ud, fuldstændig opløftende, hvis du bliver i. Det er den perfekte sommerrøde: glæde på flaske. ”
India Knight, skriver i The Sunday Times


Til de dage, hvor du blot søger en smart, ren finish, er nude-lak det perfekte valg. Din neutrale nummer et? Vores dybe og cremede beige, Honesty – fremragende på enhver hudfarve.
"Farven på dette er så drømmende og har den udholdenhed, jeg altid har ønsket."
Karen, Nailberry kunde


En ny sæson, en ny normal og en ny, mere eksperimenterende stil for så mange af jer... vores lette, cremede kaki, Love You Very Matcha , har oplevet en forår-sommer genoplivning – du elsker tydeligvis denne alsidige, flatterende lak lige så meget som Det gør vi!
"Hvem vidste, at grøn kunne være så smart og cool? Elsker oliven-khaki nuancen, og formlen er fantastisk - så perfekt ud i evigheder."
Helen, Nailberry-kunde

Perfekt polish forberedelse

“Jeg har ledt efter en god neglelakfjerner, som ikke ville udtørre mine negle. Dette er den perfekte løsning. Seriøst, dette er en game changer."
Macs, Nailberry-kunde


Uanset om du skal fjerne overskydende creme eller olie fra bare negle, eller fjerne gammel lak klar til at skifte nuance, behandle negle og neglebånd på den venligst mulige måde med Clean, vores acetonefrie lakfjerner . Denne nyligt lancerede formel er allerede en topsælger, hvor så mange finder, at dens tofasede, botanisk berigede blanding fjerner neglefarve hurtigt, effektivt og uden at fjerne negle eller omgivende hud.