Ofte stillede spørgsmål

Dine mest stillede spørgsmål, sammen med deres svar, er nedenfor. Hvis du ikke finder et svar på din specifikke forespørgsel, er vores kundeserviceteam her for at hjælpe.

Kontakt os: nailberry@nailberry.co.uk

Bestilling

Kan jeg ændre mine ordreoplysninger? (Produkter eller leveringsnavn og adresse)

Hvis din ordre endnu ikke er behandlet af os, kan det være muligt at udskifte forkert bestilte farver eller ændre adressen. Kontakt venligst vores kundeserviceteam på nailberry@nailberry.co.uk så hurtigt som muligt for at diskutere.

Når din ordre er blevet behandlet på vores lager, kan vi desværre ikke ændre den.

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Hvis du ønsker at annullere din ordre, før den er blevet afsendt, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på nailberry@nailberry.co.uk så hurtigt som muligt. Hvis din ordre allerede er i transit, kan vi desværre ikke annullere den. I dette tilfælde skal du returnere din ordre til os - se venligst vores returpolitikside for mere information.

Hvad skal jeg gøre, hvis min ordre ankommer, og noget mangler eller er gået i stykker?

Kontakt venligst vores kundeserviceteam på nailberry@nailberry.co.uk, og giv billeder af forsendelsessedlen, der fulgte med i din leveringskasse og/eller ødelagte produkter. Oplys os også om dit ordrenummer og, hvis det er relevant, hvilke produkter der er i stykker.

Hvor kan jeg købe dine lak og behandlinger i nærheden af ​​mig?

En komplet liste over vores nuværende detail-, neglesalon- og spa-partnere kan findes på vores forhandlerside HER

Levering

Hvornår kommer min ordre?

Standard forsendelse i Storbritannien tager cirka tre arbejdsdage. En prioriteret leveringsservice, som tager cirka to arbejdsdage, er også tilgængelig.

Hvordan sporer jeg levering?

Når din ordre er opfyldt, vil en forsendelsesbekræftelse blive sendt til dig. Denne e-mail indeholder et link til at spore din ordre.

Tracking siger, at min ordre er blevet leveret, men jeg har den ikke. Hvad skal jeg gøre?

Kontakt venligst vores kundeserviceteam på nailberry@nailberry.co.uk og oplys dit ordrenummer.

Returnering, refusion og ombytning

Hvad er din returpolitik?

Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds, kan du returnere en hvilken som helst vare i dens oprindelige stand for at få pengene tilbage inden for 14 arbejdsdage fra levering.

Hvis du returnerer varer af andre årsager end mangler ved varen, eller ufuldstændig eller forkert levering, skal du sørge for og betale for returneringen af ​​varerne til os.

For alle detaljer om vores returnering, refusion og byttepolitik, KLIK HER

Hvordan returnerer jeg et produkt?

Hvis det er muligt, bedes du returnere dine varer i deres originale emballage. Inde i kassen skal du inkludere en seddel med følgende detaljer:

  • Dit ordrenummer
  • Din email adresse
  • Årsagen til at du returnerer poleringen
  • Hvis det er relevant, hvilken nuance du gerne vil bytte den til

Send derefter din retur til:
NBY London Ltd
Studie 5.17
Grand Union Studios
332 Ladbroke Grove
London
W10 5AD

Gem venligst dit portobevis til fremtidig registrering.

For alle detaljer om vores returnering, refusion og byttepolitik, KLIK HER

Vores polermidler og behandlinger

Hvilken basecoat til neglebehandling skal jeg bruge? Hvad er forskellen mellem dem?

Til meget svage, skrøbelige eller beskadigede negle anbefaler vi The Cure neglehærder - vores mest intensive målrettede neglebehandling. Dens prisvindende formel er designet til at reducere skørhed og genoprette synligt hårdere, bedre konditionerede negle.

Acai Nail Elixir er fantastisk til tørre negle, der er tilbøjelige til at gå i stykker, afskalning eller kamme. Denne 5-i-1, tværfunktionelle behandling hjælper med at fugte og styrke, samtidig med at den giver en gennemsigtig, nudetonet base coat, der skjuler udseendet af kamme.

Hvis neglene begynder at virke svage, eller du ønsker at holde styr på sund neglevedligeholdelse og forebyggelse af brud, så er Strengthen & Breathe base coat og negleforstærker noget for dig. Den har også en subtil råhvid farvetone, som gør den til en fantastisk mulighed, som kan bæres alene.

Hvor længe holder neglefarven på mine negle?

Afhængig af brug og individuelle forhold holder vores L'Oxygéné neglelak omkring en uge / 7 dage, når den bruges sammen med vores base og top coats.

Hvordan sikrer jeg de bedste resultater for min Nailberry manicure?

For de bedste resultater anbefaler vi, at du følger disse trin:

  1. Påfør et tyndt lag af din valgte Nailberry Base Coat og lad det tørre helt (2-3 minutter)
  2. Påfør et tyndt lag L'Oxygéné Nail Colour. Når det er tørt, tilsæt et andet tyndt lag og lad det tørre.
  3. Afslut med et sidste lag af din valgte Nailberry Top Coat. I alt, hvis disse trin følges, kan din manicure tage omkring 15 minutter at tørre helt.

For at fremskynde tørretiden skal du tilføje en dråbe Dash og Dry Oil til hver negl.

Hvor længe skal jeg vente på, at min neglebærmanicure tørrer?

Hvert lag af din base, farve eller topcoat skal være berøringstørre på omkring 2-3 minutter. Vi anbefaler at vente i 10-15 minutter, når du er færdig, for at din manicure er helt tør.

Kan jeg bruge Nailberry-lak med andre base- eller topcoat-mærker?

Ja, Nailberry neglefarver kan bruges med andre mærker base og top coats.

Hvordan skal jeg opbevare min Nailberry lak?

Opbevar altid dine Nailberry-farver, base- og topcoats i et køligt miljø, såsom et køleskab. Må ikke opbevares i ekstremt høje temperaturer eller i direkte sollys. Vi fraråder også at påføre neglelak i solen, da det kan få formuleringen til at tykne meget hurtigt.

Vi anbefaler også, at du rengør halsen på din Nailberry flaske efter hver brug med en fnugfri vatrondell (så den ikke klæber på den), og derefter lukker låget tæt efter brug.

Efter åbning, hvad er holdbarheden af ​​dine polermidler?

Vi anbefaler, at du bruger din Nailberry-lak inden for 2 år / 24 måneder efter åbning.

Vil dine neglelakker plette mine negle?

Selvom enhver farvning, du kan opleve, vil være midlertidig, råder vi altid til at bære en base coat nedenunder for at beskytte mod pletter på grund af vores meget dybe eller livlige neglefarver.

Er Nailberry-lak gelformler?

Nej. Alle vores L'Oxygéné neglefarver er almindelige lakformuleringer, der ikke kræver UV- eller LED-lamper for at tørre.

Indeholder dine produkter HEMA?

Nej. Vi er glade for at kunne bekræfte, at alle vores produkter er fri for HEMA.

Indeholder dine produkter akrylater eller metakrylater?

Vores polermidler indeholder ingrediensen Acrylates Copolymer.

Udtrykket 'methacrylater' omfatter forskellige forbindelser af ingredienser inden for følgende kategorier:

  • Sensibiliserende og ikke-sensibiliserende monomerer
  • Sensibiliserende og ikke-sensibiliserende oligomerer

Det er monomerer forbundet med UV- eller LED-hærdende gelformler, der kan være sensibiliserende og inducere risiko for allergi. Dette skyldes, at monomerer er mindre molekyler, der lettere kan trænge ind i huden.

Vi bruger ikke disse, men udviklede i stedet en hybridformel (Reactive 3D Technology), der inkorporerer ikke-sensibiliserende oligomerer, som er meget større molekyler. På grund af dette er vi i stand til at sikre de toksikologiske vurderinger og certificeringer for at berolige dig.

De 2-HEMA (og lignende) 'sensibiliserende' monomerer, der er i centrum for allergiproblematikken, er i formler, der holder i 2-3 uger og kræver acetone-gennemblødende fjernelsessystemer, der er forbundet med den professionelle industri. I EU må denne form for formler ikke sælges til forbrugere.

En komplet liste over ingredienser er inkluderet på hver produktside.

Hvordan finder jeg ud af, hvilke ingredienser du bruger?

En komplet liste over ingredienser er inkluderet på hver produktside på vores hjemmeside.

Er dine produkter sikre at bruge under graviditet?

Vores neglelakker er meget populære blandt kvinder, der venter.

Bemærk dog, at vores forskningslaboratorier ikke har udført specifikke test på vordende mødre, så vi har ikke resultater på denne sag.

Må jeg bede med dine lakker, da de er Halal-certificerede?

Vores lak er Halal certificeret, da de er fri for både alkohol og animalske ingredienser; overholder retningslinjerne for Halal- og hygiejnekrav fra International Halal Integrity Alliance (LG05848). Du kan se vores Halal-certificering på vores hjemmeside: HER

Vores vanddamppermeabilitetsfordel er ikke en del af vores Halal-certificering. Vores formulering er dog videnskabeligt bevist, at den tillader vanddamp at trænge ind gennem neglelak, hvilket betyder, at den kan betragtes som en del af personlig beslutningstagning vedrørende brugen af ​​neglefarve til bønner.

Er dine produkter sikre at bruge under kemoterapibehandling?

Vores produkter er ikke blevet specifikt testet med kemoterapibehandling, vi vil venligst råde dig til at søge vejledning hos en læge for at være sikker, før du bruger dem.

Hvad betyder iltet og fugtgennemtrængeligt? Hvorfor vil dette gavne mine negle?

Den avancerede iltteknologi, vi udnytter, skaber en ikke-okklusiv film, der tillader mere ilt og fugtdamp at passere igennem, hvilket bedre respekterer neglens naturlige fysiologi og tillader den at opføre sig og vokse, som den ville naturligt.

Omfanget af iltpermeabilitet er videnskabeligt målt i et diffusionskammer over 24 timer med vores unikke L'Oxygéné-formel, der viser 38 % højere iltgennemtrængelighed end almindelig neglelak. L'Oxygénés fugt- eller vandpermeabilitet måles også videnskabeligt i forhold til andre almindelige neglelakmærker. Af de testede blev vores formels vanddamppermeabilitet observeret at være den højeste.

Hvad betyder 12-fri? Hvorfor vil dette gavne mine negle?

12-fri betyder, at vi bevidst udelukker følgende ingredienser fra vores formler: kamfer, formaldehyd, formaldehydharpiks, toluen, xylen, dibutylphthalat, ethyltosylamid, triphenylphosphat, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten.

Nogle er forbudt ved lov, andre er stadig på almindelig polsk. Vi udelukker dem dog på grund af bekymringer om neglesundhed og velvære samt et ønske om at have et inkluderende, premium-laksortiment.

Hvad skal jeg bruge for at fjerne Nailberry-lak?

Alle vores neglefarver, base og top coats kan fjernes med almindelig acetonefri neglelakfjerner. For de bedste resultater og for at optimere neglenes tilstand anbefaler vi vores prisvindende tofasede neglefarvefjerner, Clean. Denne formulering er infunderet med Muscat Rose Tree Oil og Alpha Hydroxy Acids (AHA) for at hjælpe med at forynge og hærde negle, samtidig med at den nærer neglebunden og huden omkring hver negl.

Bæredygtighed

Er dine produkter miljøvenlige eller bæredygtige?

Fra dag ét har vi været meget engagerede i vores ansvar over for vores miljø. Selvom vi ved, at vi ikke er perfekte, søger vi at undgå at påvirke vores planet negativt på tværs af alt, hvad vi gør, og vi arbejder hårdt på løbende at forbedre os.

Alle vores produkter er certificeret veganske og grusomhedsfrie, plus er fri for alle animalske ingredienser. Vi har aldrig, og vil aldrig tillade, at nogen af ​​vores ingredienser eller formler testes på dyr.

Vi valgte vores formuleringspartner meget omhyggeligt. De har platin Ecovadis-certificering som en anerkendelse af at være i top 1% af organisationer for deres Ecovadis Corporate Social Responsibility-vurdering. Formlerne, de skaber til os, er også certificeret af COSMOS, hvilket er en garanti for miljøvenlige produktions- og forarbejdningsprocesser, der også respekterer menneskers sundhed.

Til vores emballage bruger vi aktivt så lidt plast som muligt. Vi arbejder primært med glas, som er det sikreste og mest effektive emballagemateriale til neglelak, samtidig med at det er helt genanvendeligt. Ordrer sendes sikkert og sikkert i en genanvendelig papgaveæske med genanvendelig papiremballage. Vi råder vores kunder til at beholde kassen til at opbevare deres polermidler og at genbruge alle materialer, når de er færdige.