Vores Filosofi

Nailberry Filosofien

Ånden i NAILBERRY-mærket stræber efter sundhed og velvære, samt en respekt for miljøet og naturen. Alle vores aktiviteter er dannet med vores værdier som kerne.

Farv dine negle sundt!

Vi går efter at levere en sundere manicure og er stolte af, at vores neglelakker er formuleret til at være
12-free , certificeret vegansk, Cruelty Free og Halal .

Historien indtil videre

NAILBERRY blev grundlagt i 2012 af Sonia Holly. Mærket startede livet ud som en luksus neglebar med base i Chelsea, London og formåede hurtigt at gå over i en række multi-prisvindende premium neglelakker.
Da Sonia bemærkkede, at hendes højt profilerede klientel fortsatte med at opleve tørre og beskadigede negle, uanset om det var resultatet af livsstil, forurening eller fra de semi-permanente gelmanicure, gik hun i gang med at udvikle en række lakker, der ville hjælpe med at bekæmpe deres bekymringer.
Resultatet blev den prisvindende L'Oxygéné-serie. Ved at bruge det seneste inden for patenteret teknologi leverer L'Oxygéné-serien farve i en sundere manicure. Sortimentet er siden blevet komplimenteret med et omfattende udvalg af neglebehandlinger, der udelukkende er designet til yderligere at behandle og reparere beskadigede negle.