En festival af farver | Begrænsede udgaver for at fejre sæsonen

A Festival of Colours | Limited editions to celebrate the season
Det sidste år bragte uden tvivl mørke for mange, da vi opdagede, hvor meget livet kan ændre sig på et øjeblik. Alligevel mødte vi også utroligt håb og venlighed, vi lærte hurtigt at tilpasse os, at overvinde barrierer ved at gøre tingene anderledes end nogensinde før, for i fællesskab at bringe en ende på den globale pandemi.

Mens denne nye sæson blomstrer og bringer slutningen af ​​lockdown med sig, er det tid til at træde ud af mørket og ind i farver...

"Vi har længe set frem til, at vores liv åbner sig igen, til lysere dage, for sjov, for at føle varme og kærlighed. Vores nye kollektion blev født ud af ønsket om at røre vores humør og inspirere os alle til at have det sjovt med farver. Jeg tror på, at det er noget, vi alle har brug for og fortjener lige nu."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Vores limited-edition Festival of Colors- kollektion byder på vinter og lockdown og fejrer vores taknemmelighed for forårs-/sommersæsonen i ægte farvefyldt stil: fire uimodståelige nuancer fulde af varme, kærlighed og glæde, der føles så rigtige for de lyse, lovende dage, uger og måneder frem. Du vil længes efter at have dem på hver dag, men alligevel er der intet "hverdags" ved dem... de perfekte lak til at vække optimisme og vække vores garderobeskabe!

Fed, lys, smuk

Hellig Lotus
Vores livlige neon-pink er iøjnefaldende, men aldrig overvældende - det ideelle tilbehør til øjeblikkeligt at puste nyt liv i din forår-sommer-stil.

Spontan
Sjov og fuld af ånd, vores livlige orange er en stribe af rent sollys, der fjerner enhver langvarig vinterblus, da den opfrisker og genopliver dit humør og ensemble.

Glad
Ræk ud efter vores varme, krydrede og eksotiske orange-røde for at tilføje en fabelagtig flair til dit smarte dag- eller lejlighedsoutfit denne forår-sommer.

Fuchsia forelsket
Når din stil skal bæres fra dag til nat, er vores festivalklare fuchsia-pink et universelt flatterende valg til at sætte liv i et ellers neutralt ensemble.

Udforsk vores Festival of Colors polishpalette her .