Sunshine stil | Vores bedste polishvalg til sommer

Sunshine style | Our top polish picks for summer
Dagudflugter og opholds-opdagelser, intime bryllupper, længe ventede genforeninger, socials ved solnedgang... Soiréer om sommeren er virkelig tilbage på kortene, og vi kunne ikke være mere henrykte. Breeze smukt og stilfuldt gennem enhver begivenhed med vores udvalg af polermidler lavet til denne betydningsfulde sæson.
  1. Dag eller nat, injicer sjov og letsind i din sommerstil, mens du øjeblikkeligt løfter dit look med et levende swe af vores dristige, strålende special-udgave, Fuchsia In Love .
  2. Visioner af sorbet ved stranden kommer til at tænke på, når vi ser den rige rubin nuance af hindbær . Fuld af selvtillid og positiv energi, det er helt sikkert et stilhit, uanset om det er tilbehør til et dag- eller aftenensemble.
  3. Den subtile shimmer og bløde varme fra vores smeltede gul-guld, Golden Hour , er simpelthen perfekt til stranddage – og tilføjer en glædelig, optimistisk og fabelagtig færdig kant til dit look.
  4. Solfyldte dage kræver ikke altid dristige, klare farver. Au Naturel er som et frisk pust til din stil. En delikat beige med et strejf af pink, dens høje glans, semi-gennemsigtige og rene finish er lavet til både hverdagsbrug og særlige lejligheder.
  5. Frisk, sød og fuld af munterhed, Bubble Gum , er en smuk balance mellem legende pink-koralfarve med glat, cremet neutralitet. Bær den hver dag og forbered dig på at invitere en række beundrende blikke.
  6. Orange – et snert af rent sollys, en skygge fuld af spiritus, den ultimative go-to-nuance på krystalklare dage og lune aftener. Nyd denne pirrende tone i al sin herlighed med vores livlige sommer limited edition, Spontaneous .
  7. Oversøiske eventyr kan blive nødt til at vente, men hvem siger, at vi ikke kan kanalisere den friske brise, fredfyldte himmel og inspirerende udsigter over vores yndlingsdestinationer med vores polske? Fornøj spidser og tæer med en opløftende strækning af Santorini , og lad den transportere dig til fjerne himmelstrøg.
  8. Feminin og blomstret, men med en kølig, sprød undertone, vores blege pastel lilla, Lilac Fairy , er en smart, moderne farve, der introducerer individualitet til din sommerstil.

Husk, vores åndbare iltede neglelak-formel giver dig mulighed for at skifte nuancer til dit hjertes lyst uden nogensinde at bekymre dig om skader på neglenes sundhed. Når lejligheden kræver det, fjern hurtigt og venligt farven med Clean , vores acetonefri, revitaliserende polishfjerner.