Veganske værdier | Bag vores certificering

Vegan Values | Behind our certification
De seneste år har været vidne til radikale ændringer i samfundets betydning for veganisme. Faktisk, ifølge The Vegan Society, anslås 350 % flere mennesker i Storbritannien en vegansk livsstil i dag sammenlignet med for ti år siden. Med folk, der nu ønsker at købe mærker og produkter, der er tilpasset disse etiske og miljømæssige synspunkter, har vi også set kraftige stigninger i antallet af forbrugere, der efterspørger vegansk skønhed.

Mens mange andre mærker har kæmpet for at ændre formuleringer i overensstemmelse med en sådan efterspørgsel, er denne 'bevægelse' ikke noget nyt for os her hos Nailberry. Siden vi åbnede vores døre i 2012, har vores urokkelige miljøetik, engagement i dyrevelfærd og respekt for naturen altid adskilt os. Vores komplette kollektion af neglelakker og -behandlinger er 100 % veganske og grusomhedsfrie samt stolt certificeret af PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) – principper, vi opretholder på tværs af hele vores forsyningskæde ved at arbejde tæt sammen med alle vores leverandører og partnere.

“Jeg har altid været særligt passioneret omkring dyrevelfærd, bæredygtighed og miljøetik og tror på, at vores kunder deler disse værdier. Det er fortsat vores løfte, at ingen Nailberry-formel eller ingrediens nogensinde vil blive afledt af animalske biprodukter eller resultere i et dyrs død."
Sonia Hully, Nailberry-stifter


Hvad er forskellen mellem cruelty-free og veganer?

Cruelty-free henviser til en formel eller ingrediens, der ikke tester på dyr. Dyreforsøg i EU har været forbudt i flere år, og disse love blev udvidet i 2013 til at omfatte salg af kosmetik, der kan være blevet testet på dyr uden for EU. Dette garanterer dog ikke, at mærker ikke tester ingredienser eller produkter på dyr, med modstridende love i andre lande, der gør søgningen efter ikke-dyretestet kosmetik til et minefelt for forbrugere.

Derfor, i en verden, hvor forbrugere med rette kan være mistænksomme over for juridiske smuthuller, betyder valget af mærker med vegansk certificering også, at formlen er helt fri for animalske eller animalske ingredienser.


Hvordan vi mestrede veganske lakker

De af jer, der er bekendt med at dykke ned i ingredienslister for at bestemme veganske legitimationsoplysninger, vil være velbevandret i den langvarige brug af visse animalske ingredienser i konventionelle neglelakker. Disse omfatter primært karmin for sin rige røde farve, fiskeskæl for deres skinnende effekt og proteinrig animalsk keratin for sin neglehærdende kvalitet.

Alligevel er disse animalske ingredienser på ingen måde bevist at være overlegne. Derfor, da hun gik i gang med at lave vores første formler, gjorde vores grundlægger Sonia Hully det til sin mission at forstyrre neglelakkonventionen og finde vegansk-venlige alternativer, der ikke gik på kompromis med neglefarvernes liv eller glans.

Keratin er et naturligt protein produceret af vores kroppe og danner byggestenene i hud, hår og negle. Faktisk er vores negle lavet af keratin, og når de bliver tørre, beskadigede eller skøre, vil de nyde godt af proteinberigede behandlinger. Omgå kilder fra dyr, men vi bruger proteinrige sorte alger i vores bestseller neglehærder, The Cure, og et keratin-lignende peptid i vores prisvindende Acai Nail Elixir for at booste neglenes hårdhed, styrke og kondition.

Med hensyn til farve bruger vi kun mineral-afledte pigmenter - jernoxider eller titaniumdioxid, der leverer rig farvedybde og tone uden nogen dyr (eller insekt) indblanding.

Med hensyn til den spektakulære shimmer, så mange af jer elsker på tværs af vores metalliske polermidler, opnår vi dette ved at bruge en kombination af syntetisk glimmer – ultrafine, kemisk ureaktive og plastikfri glimmer, glans og flager. Syntetisk glimmer er renere og derfor lysere end naturligt glimmer, plus det indeholder ingen skarpe kanter, hvilket sikrer, at det er blidt og venligt mod negleoverfladen og sengen.

Endelig opnås den perleformede, farveskiftende finish på nogle af vores lakker – såsom Glamazon, Pink Sand eller Star Dust – ved hjælp af tinoxider, kombineret med det ovennævnte syntetiske glimmer for en fantastisk blank, iriserende effekt.


Ud over polering

Vores veganske og grusomhedsfrie værdier rækker langt ud over vores formler. Find ud af mere om de globale og græsrodsmæssige årsager, som vi og vores grundlægger Sonia støtter i vores Giving back does good blog .

Udforsk alle vores certificerede veganske neglelakker og behandlinger .