Otte helte i forårsstil

Eight spring style heroes
Med forårets ankomst lægger vi normalt vores tykkeste strik og mørkeste outfits til side til fordel for lysere, lysere stykker. Så i tråd med din garderobeforfriskning, er det nu det ideelle tidspunkt at forkæle dig selv med en neglestil-opfriskning.

Fra de forfriskende, pålidelige nuancer, vi vender os til hvert forår, til de helt nye specialudgaver til vores prisvindende farvepalet, her præsenterer vi otte yndlingsneglenuancer til foråret.
  1. De sarte beige, næsten hvide toner af mandel er perfekte til de tidlige overgangsdage i foråret. En fantastisk, blød og sofistikeret neutral, den leverer et rent, vedligeholdelsesvenligt look, der komplimenterer enhver hudtone. Tænk på det som negle-ækvivalenten til ingen makeup-makeup!
  2. Hot pinks gør altid et comeback om foråret, og vores valg for i år er vores slående fuchsia, Pink Berry . Levende, skinnende og fuld af sjov, vil den øjeblikkeligt puste nyt liv i dit dag- eller aftenlook.
  3. Især denne sæson elsker vi en pastel lilla, men på de mere grå og regnfulde forårsdage kan du være bange for, at de ikke fungerer helt så godt. Gå ind i Serendipity , vores afdæmpede lilla – den helt rigtige balance mellem charme og karakter uden for meget farve.
  4. Føler du dig eventyrlysten? Skyd din trofaste marinelak til den ene side og ræk ud efter vores dristige og smukke turkisblå, Santorini . Selvom det normalt er en skygge, vi reserverer til sommeren, kan vi ikke lade være med at bringe dette frem på de klareste forårsdage, når vi drømmer om fjerntliggende feriedestinationer.
  5. De friske, kølige og sprøde toner af vores pastelgrønne, Minty Fresh , føles så rigtige til foråret. Selvom grøn ikke er den sædvanlige farvenuance for dig, er denne blege, cremede polering så meget alsidig, at vi garanterer, at du vil blive positivt overrasket – det er virkelig en tone, du skal prøve.
  6. Leder du efter noget, der øjeblikkeligt kan oplive ånder? Vores uigennemsigtige orange, Decadence , passer perfekt til regningen. Rig, strålende og en forfriskende pause fra klassisk rød, dens styrkende toner er en påmindelse om endnu varmere dage, der kommer og sikrer, at både dig og dit outfitvalg udstråler positivitet og selvtillid.
  7. Foretrækker du noget lidt lettere, men ikke mindre sjovt? Inspirer og udtryk din legende side med granatæblejuice . Frugtagtig og forfriskende, vores semi-gennemsigtige negleglans tilføjer den mest skinnende pink til neglene.
  8. På dage, hvor du ikke ønsker pasteller eller lyse farver, kan du stole på en tidløs nøgenhed for at opfylde alle dine behov. Cremet, blød og varm, de rige beige toner af Simplicity er helt rigtige til foråret. Desuden virker denne polish vidunderligt på alle hudtoner.

Glem ikke - med al den ekstra håndvask, vi laver, beskyt negle- og neglebåndstilstanden med vores koncentrerede creme, Treat , og din forårslaks farve, glans og holdbarhed med vores åndbare base og topcoats til din manicure.