Rengør | En revolution inden for neglefarvefjerner

Clean | A revolution in nail colour remover

Som enhver Nailberry-tilhænger ved, har neglesundhed og innovation været kernen i vores brand lige fra begyndelsen. Vi forpligter os til at give dig en sundere manicure med formler, der respekterer din neglefysiologi... og vores nyeste lancering inkarnerer helhjertet disse værdier.

Vi præsenterer stolt Clean – vores tofasede neglefarvefjerner og en acetonefri game-changer. Måneder undervejs, denne tilføjelse til vores Apothecary-sortiment har været længe ventet. Faktisk er det muligvis det mest efterspurgte tilbehør til negle rutine, som du har anmodet om - og stadig ofte anmoder om - fra os!

"Nymalede spidser og tæer er en ren fornøjelse, og at vide, at dine bare negle nedenfor er stærke og smukt konditionerede er prikken over i'et. Så hvorfor fortryde alle dine anstrengelser med en hård polishfjerner? Vi arbejdede utrætteligt for at få Clean til dig, så det hurtigt fjerner alle spor af farve, mens det tilfører negle fugt og næringsstoffer."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Rent, uden kompromis

Som med alle vores neglelakker og behandlinger, er Clean vegansk venlig og fri for parabener. Ved at forpligte os til at gøre det acetonefrit gik vi i gang med at teste, raffinere og genteste en balance af opløsningsmidler, der blidt, men hurtigt og effektivt ville fjerne neglefarven uden at tørre ud eller irritere naturlige negle og neglebånd. Vi nåede endelig frem til, hvad vi mener er den perfekte balance.

Skønheden ved bi-fase

Clean fungerer i to faser. Mens du fjerner lak, kommer en blanding af Alpha Hydroxy Acids (AHA) til at virke foryngende og hærdende negle. Dernæst tilfører en fedtsyrerig olie ekstraheret fra Muscat Rose Tree neglebunden og den omkringliggende hud næring. Farvel tørre, afklædte og irriterede negle og neglebånd, hej komfort og hydrering!

Aktivt forbedret

Udover AHA'er og Muscat Rose Tree Oil er Clean også beriget med førende naturlig fugtighedsbevarende middel, Glycerin, for at hjælpe med at genskabe fugt i neglene og forhindre, at de knækker eller revner. Hvad mere er, har denne blide formel den delikate rosenduft, som Nailberry-fans har lært at kende og elske ved vores plejende Apothecary-neglebehandlinger.

Sådan bruges Clean

For de bedste resultater anbefaler vi, at du først ryster Clean før brug. Læg en vatrondel i blød i denne delikat rosenduftende formel, tryk derefter fast mod din negl og fej langsomt fra negleseng til spids. Vask og tør dine hænder, og påfør derefter din valgte nye neglefarve.

Vi kan ikke vente med at høre, hvad du synes!

Find ud af mere om Clean Bi-Phase Nail Color Remover og køb den her .