Kærlighedens udseende | Vores Valentine's Edit

The look of love | Our Valentine’s Edit

Kærlighed er i luften, og uanset om dine weekendplaner involverer zoomcocktails og indhentning af fantastiske venner, længe ventet tid til selvpleje eller en dag med romantik med en speciel person, hjælper vi med at sprede kærligheden med nogle inspirerede neglestile...

Kvintessentielle date-night-røde, kuraterede looks fra gavekollektioner i specialudgaver og sjove, feminine neglekunst-looks, her deler vi otte storslåede manier, som vi ved, du vil elske.

 1. Bær dit hjerte på dine negle
  Er du vild med en fransk manicure? Tilføj et Valentins-twist med dette søde, sublime look, parr semi-gennemsigtig lyserød Elegance med dit valg af vores ikoniske ildrøde, Rouge eller lune og sofistikerede Black Berry .


 2. Match lavet kollektion
  Rød og pink, de officielle nuancer af Valentines... men også klassiske farver til trygt at bære hele året rundt. Vores Match Made-kollektion i begrænset oplag inkluderer bestseller Rouge , højt elsket pastel-pink, Rose Blossom og glansforbedrende Bare Essentials .

  @paintboxnails

 3. Shimmer & shine
  Hvis hjerter og blomster ikke helt er din stil, kanalisere dit yndlingsbrus med dette bløde, enkle og alligevel fantastiske look – genskab det med vores uigennemsigtige pastellyserøde, Rose Blossom og semi-gennemsigtige glitrende Star Dust .
  @cassmariebeauty

 4. Blushing Beauty Collection
  Ønsker du at skrue endnu mere op for blændet? Vores limited-edition Blushing Beauty-trio af Romance , Pink Sand og Bare Essentials er alsidig og lavet til Valentinsdag! Vælg separate dag- og natlooks, eller sæt dem sammen til en nøgen-pink mani med en funklende statement-negl.

  @Kmglnj6

 5. Nøgen og neon
  Hvem vidste, at en cremet nøgen og livlig lyserød spids var så perfekt et par? Genskab dette look til Valentinsdag eller når som helst med vores bløde, stilfulde beige, Simplicity og sjove fuchsia, A Smart Cookie .

  @nailsbymh

 6. Helt igennem sjov
  Vil du forstærke det effektfulde look lidt mere? Vores glatte, skinnende pop-pink, Pink Tulip , er den ultimative, umulige at ignorere polering... plus ser særligt perfekt ud på dybe hudtoner.


 7. Minimalt vidunder
  Hvis slanke, enkle nuancer er mere din stil, kanalisere den fejlfri skønhed af cremede hvide roser med denne nutidige, men meget elegante manicure, og parre vores delikate råhvide uigennemsigtige, Almond , med et basislag af bleg beige-pink, Et strejf af pulver .

  @paintboxnails

 8. Bryde reglerne
  ...eller gå efter en grublende skønhed og bryd Valentinskonventionen med vores grundlægger-favorit Noirberry , en rig, rebelsk og henrivende rød-sort.