Grundlæggerens favoritter | Sonias fire polske valg

Founder favourites | Sonia’s four polish picks
Da vores skelsættende L'Oxygéné-kollektion blev lanceret i 2015, indeholdt den 18 kuraterede nuancer. I dag er dette tal på over 70, hver og en grundigt afprøvet, testet og gennemprøvet af vores grundlægger, Sonia Hully. Ikke en eneste nuance, hun ikke elsker, klarer snittet, selvom hun snarere uundgåeligt har sine favoritter. Her deler vi de fire lakker, der er solidt forankret i hendes neglegarderobe.

"Jeg er overbevist om, at skønhed er til for at forbedre din naturlige skønhed ... og at neglelak er det bedste tilbehør af alle."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger


Noirberry | Uigennemsigtig dyb rød-sort
Jeg elsker mørke farver til negle. Jeg foretrækker at bære mine negle korte, og mørke nuancer har en fejlfri måde at smigre dem på og få dem til at se lange ud. Noirberry er så alsidig og bærbar. Det er smart, smart og lidt rock 'n' roll på samme tid... min neglelak, der svarer til den klassiske lille sorte kjole!


Pop My Berry | Uigennemsigtig lys rød, med et strejf af orange
Denne intense og smukt lyse farve er min yndlingsrøde. Ganske enkelt, det springer! Den kraftige antydning af orange i lakken er slående og gør den forfriskende anderledes end mere almindelige røde.


Glamazon | Uigennemsigtig perlefarvet grøn-blå
Jeg elsker bare denne unikke nuance. Den er overraskende nem at have på, da den komplementerer et væld af andre farver – blå, hvid, pink eller creme, for at nævne nogle få. Jeg bruger den meget, især i sommermånederne. Det er simpelthen skønt!


Elegance | Halvgennemsigtig lys pink
Denne fantastiske nuance taler virkelig for sig selv. Meget subtil og elegant, jeg elsker det friske og virkelig naturlige look, det giver mine negle.

“Noirberry, Pop My Berry og Elegance fremhævede min grundlinje, med
Glamazon følger ikke længe efter. De er alle en del af Nailberrys succes, jeg føler mig meget knyttet til dem, og de vil altid have en særlig plads i mit hjerte.”
Sonia Hully, Nailberry grundlægger


Et sidste visdomsord...

“For mig sker magien, når du tilføjer en base og top coat... farven, glansen og sliddet holder endnu længere! Min favorit? Hurtig tør glans. Det tørrer ikke kun meget hurtigere end en almindelig topcoat, men det tilføjer en superskinnende finish!"
Sonia Hully, Nailberry grundlæggerÅndbar, fugtgennemtrængelig, superskinnende og sikker holdbar, bliv bedre bekendt med vores grundlæggers favoritter eller udforsk vores komplette kollektion her .