Vores 2021 farveredigering

Our 2021 colour edit

Vi pakker os ind i varme og komfort, tilskynder til en kølig, tilbagelænet stemning, vækker glade følelser, sætter scenen med humørfyldte nuancer eller fanger vores øjne med skarpe kontraster...

Farve bringer så meget rigdom og substans til vores hverdag, uanset om det er på vores negle eller i vores omgivelser. Her deler vi de toner, vi forudser vil blive dine mest udvalgte og værdsatte nuancer i det nye år.

  1. Den rolige kontrast til kaosset fra sidste år, Au Naturel er en blød, let og rolig beige. Øjeblikkeligt forfriskende og ultra flatterende, det er en perfekt lak til dage, hvor du søger en pause fra lyse farver eller ønsker et elegant og naturligt neglelook.


  2. Vær venlig: budskabet fra 2020, der vil bestå i os alle. Med sin muntre rosenrøde nuance og delikate blanke finish er vores vintage blush, Kindness , et eksemplarisk valg til hverdag og året rundt for at minde os om at holde fast i denne beslutsomhed.


  3. Vores glitrende gule guld, Golden Hour , er vidunderligt varmt og levende, den ideelle modgift mod nedslående dage, der er gået. En udsøgt nuance på alle hudtoner, dens lysende farve inspirerer os til at fokusere på lysere tider forude.


  4. Sig tak for naturens frodige, grønne godhed med vores ulmende mørke kaki, Viva La Vegan . Selvom dens jordnære nuance kan virke ukonventionel, er vi overbeviste om, at når du først har prøvet denne alsidige grønne polering, er der ingen vej tilbage.


  5. Står du fast i at vælge den rigtige nuance til alle jakkesæt? Opsøg Stone , vores pålidelige dybe grå. Neutral, men elegant, sammensat, men også opmuntrende, iøjnefaldende uden at være for dramatisk; det er vores perfekte moderne neutrale.

  6. Friske og fulde af optimisme forudser vi, at legende pasteller bliver mest eftertragtede dette forår og sommer. Vores personlige favoritter? Den cremede kølighed af vores lysegrønne, Minty Fresh , den jublende varme fra vores lyse koral, Peony Blush , og den subtile sødme af vores klassiske babyblå, Hope .


  7. Kanalér følelsen af ​​at bevare roen og fortsætte med vores mørke røgfyldte lilla, Peace . Beroligende og ulmende, men også særdeles dragende, denne cremede farve personificerer både smart hverdagsbrugbarhed og voksen aftenglamour.


  8. Med så mange planer sat i bero sidste år, er 2021 et år fyldt med drømme om at tage tilbage på vores rejser og endnu en gang dyppe tæerne i det rene azurblå hav. Vores lyse turkis, Santorini , er så smukt indbegrebet af denne moral-forstærkende entusiasme.


polske partnere
Uanset hvad din polering vælger for 2021, så få mest muligt ud af deres livlighed, glans og lang levetid ved at kombinere dem med en af ​​vores åndbare base- og topcoats. Gennemse vores samling her .