Apoteker | Ingen almindelig neglepleje

Apothecary | No ordinary nail care
At give dig mulighed for at farve dine negle sunde går hånd i hånd med flittig neglebånd og neglepleje. Vores Apothecary-sortiment af behandlinger inkorporerer de samme principper som vores prisvindende polermidler - åndbare, veganske, grusomhedsfri formler fri for alkohol, parabener og animalske derivater.

…Deres mission: At overvinde skader fra gel- eller akrylmanicure, miljøeksponering og andre livsstilspåvirkninger, pleje og nærende negle tilbage til deres naturlige, smukke bedste.

Med otte enestående behandlinger i vores Apothecary-sortiment kan du lære mere om deres unikke fordele her og opdage, hvorfor disse blandinger er ægte neglesundhedshelte.
  1. Forstærket med nærende olier og antioxidantrige aktive stoffer (inklusive Argan, Acai Berry og E-vitamin) tilbyder vores bestseller Acai Nail Elixir en mængde neglefordele. Det er bevist at hjælpe med at reducere neglebrud, styrke neglesengen og booste neglevækst, samt aktivt hydrere, glatte og beskytte. Den fungerer også fantastisk som base coat, før du tilfører farve. Vi tror, ​​du vil være enig i, at det er en velfortjent prisvinder og et sandt Nailberry-ikon.
  2. Dem, der søger hurtig lindring af svage, skøre og skællende negle, bør nå til The Cure , vores overlegne styrkende neglebehandling. Dens gennemprøvede formel kombinerer protein - sorte alger, antioxidant Acai Berry Extract og et kompleks af vitamin A, B5, C, E og F. Nedbrydning og spaltning formindskes, mens kondition og glans forbedres; plus som Acai Nail Elixir, kan The Cure også nydes som en åndbar basispris under din L'Oxygéné-lak.
  3. Vores tredje (og sidste) multi-tasking base coat og behandling kommer i form af Strengthen & Breathe Oxygenated Base Coat og Nail Strengthener . Denne dobbeltvirkende formel gør præcis, hvad der står på flasken, og hjælper med at begrænse neglebrud, booste neglens tilstand og styrke, plus muliggøre en jævnere farvepåføring og længerevarende slid fra din valgte Nailberry-lak.
  4. Lille, men mægtig, vores Little Treasure Nourishing Cuticle Oil er præcis, hvad neglene har brug for for at blive plejet tilbage til sundhed. En rig blanding af koncentreret sød mandelolie og multivitaminer, dette smarte kompleks blødgør og beroliger tørre, revnede neglebånd, genopbygger fugt i tørre negle og forhindrer afskalning.
  5. Selv når din lak er blevet påført, har vi stadig neglesundhed øverst på vores dagsorden... Acetonefri, beriget med jojobaolie og med organiske opløsningsmidler, vores Miracle Corrector Pen sletter hurtigt lakuheld, mens den nærer huden omkring neglesengen , hvilket sikrer en fejlfri finish, hurtig.
  6. Ingen af ​​os har brug for, at vores travle livsstil roder sammen med en perfekt udformet manicure. For en snavsfri finish på en brøkdel af tiden skal du bevæbne dig med vores Dry and Dash Lacquer Drying Drops . En unik blanding af flygtige stoffer og olier, med nærende Inca Inchi-olie og vitamin A og E, kun en dråbe accelererer tørretiden, samtidig med at negle og neglebånd føles revitaliserede.
  7. En vigtig del af enhver skønhedsværktøjskasse, vores Nailberry File er valget af professionelle negleteknikere og negleplejekonvertitter; her er hvorfor. Det er dobbeltsidet, fint korn på 180/240 og et blødt polstret bord betyder, at det skånsomt, men effektivt udglatter og former din naturlige negl uden nogen risiko for at blive flækket eller beskadiget. Prøv det i dag... vi er stille og roligt sikre på, at du ikke vil gå tilbage til din gamle fil.

Udforsk vores Apoteker-sortiment mere detaljeret og køb disse unikke behandlinger her .