Ægte blå | En hyldest til denne alsidige nuance

True blue | A tribute to this versatile hue
Pantone har måske kaldt den farven i 2020, men vi har altid haft et blødt punkt for smuk, klassisk blå. Selvom denne specifikke nuance faktisk er sofistikeret, yderst flatterende og stilfuld hele året rundt, sætter vi her fokus på de mange kvaliteter af alle ti blå lakker i vores prisvindende L'Oxygéné-kollektion .

Fra subtile halvgennemsigtige pasteller og livlige elektriske nuancer til eksotiske juveltoner og lokkende blækfarvede nuancer, dyk ned i vores gennemprøvede blå palet og opdag en ny polering, du helt sikkert vil værdsætte.
  1. Cool, moderne og dejlig mørk, den ulmende blæk-grå tone af Number 69 vil tage din stil og selvtillid til et andet niveau – et inspireret par til dag- eller aftenensembler.
  2. Punchy, legende og garanteret at tiltrække mange beundrende blikke, feje vores udsøgte elektriske blå, Maliblue , på spidser og tæer for den ultimative finish til din frygtløse stil.

  3. Rig, varm og tidløs, vores midnatsblå, Moonlight , blev oprindeligt udgivet som en begrænset udgave, men alligevel sikrede folkelig efterspørgsel sin permanente plads i vores palet. Vi kan ikke sige, at vi er overraskede...
  4. Frigør din sjove og useriøse side med vores strålende lyse turkis, Santorini . Garanteret at løfte dit humør hver gang det fanger dit øje, det ser særligt perfekt ud mod brunfarvet hud.

  5. Vi ville være hårdt pressede til at vælge det, vi elsker mest ved, Spirituel ; dens humørfyldte, nutidige gråblå nuance eller dens bemærkelsesværdige evne til at arbejde med alt, hvad vi har på. Dette er en enestående neutral, vi alle har brug for i vores neglegarderobe.
  6. Glamourøse lejligheder kræver ikke altid røde farver... fra den måde, dens udsøgte juveltoner fanger lyset til den ultra-skinnende finish, der aldrig går ubemærket hen, er vores dybe blå-lilla, Blueberry , et perfekt par til din elegante aftenkjole.
  7. Søger du en mere subtil og sød nuance til din næste lejlighed? Den cremede pastelfarve af vores babyblå lak, Hope , gør den til et smukt valg til en babyshower, bryllup eller forårshavefest.
  8. Forbedr din stil i dagtimerne med den billed-perfekte nuance af vores uigennemsigtige blå-lilla, Bluebell – en farve designet specielt til at fange den rene glæde ved denne lyse og smukke blomst.
  9. De charmerende, alsidige toner og den smarte glans af vores afdæmpede lilla, Serendipity , er levende, men ikke for lyst, gør den til et meget beundret alternativ til din sædvanlige nøgenlak.
  10. Selvom nogle kan udfordre dens medtagelse i denne redigering, var vi simpelthen nødt til at præsentere vores overdådige perlegrøn-blå, Glamazon . Denne dristige bestseller leverer en fortryllende finish til dit look, lige fra afslappet dagstil til at blænde op om natten.

Glem ikke…
Uanset om det er at sikre den glatteste påføring af polering eller forsegling af farves holdbarhed, så glem ikke at starte og afslutte enhver smuk blå manicure med et par base og topcoat . Gennemse vores åndbare formler her .