Noirberry modtager Sali Hughes' godkendelsesstempel

Noirberry receives Sali Hughes’ seal of approval
Intens, overdådig og smukt glamourøs, de uigennemsigtige rød-sorte toner og overlegne glans af vores Noirberry-lak har set den konsekvent siddet blandt Nailberry-bestsellerne siden den blev lanceret i 2014. Den har været vores grundlægger Sonias favorit, siden hun først lavede denne slående nuance og så mange af jer har hævdet, at det også er jeres perfekte polering. Senest har det dog fået øjnene op for den højt respekterede skønhedsjournalist og influencer, Sali Hughes.

Berømt for hendes vid, visdom og autenticitet, kunne vi ikke have følt os mere stolte, da vi for nylig så Salis venlige ord om vores polish og brand i spalterne i hendes regelmæssige Guardian Weekend-indslag...

Når det kommer til smuk, gaveværdig emballage, kan Nailberry, en britisk uafhængig, der bruges i high-end neglebarer, efter min mening konkurrere med YSL og Chanel – og det siger jeg ikke let. En luksusflaske af dens bæredygtige L'Oxygéné Nail Lacquer £15, vegansk og fri for phthalater, formaldehyd, alkohol og andre kemikalier, du måske gerne vil undgå) er mere skat end toiletartikler.
Noirberry, en sort buddingrød, er min favorit, men alle nuancer er sofistikerede, kølige og giver fantastisk dækning i kun et lag (dyb, tæt perfektion i to).

Sali Hughes, skriver i The Guardian Weekend, maj 2020

Har du opdaget Noirberry endnu?

Et sublimt nuancevalg til enhver sæson, plus den perfekte lak på korte negle, denne alsidige og flatterende nuance er ideel, uanset om du kanaliserer klassisk selvtillid, vintage-glamour eller noget lidt mere rock and roll.

“Smuk farve, rig på dybde med fremragende bæreevne! Dommen er faldet, Noirberry rocker!” Andrea, Nailberry-kunde

Forsegl Noirberrys langvarige livlighed og suverænt skinnende finish ved at parre den med vores bedst sælgende 2-i-1 base- og topcoat, Bare Essentials.

Udforsk Noirberry mere detaljeret her , læs kundeanmeldelser og måske vil Sali Hughes' yndlingslak også snart blive din...