Kurateret til jul | Vores top 10 festlige lakker

Curated for Christmas | Our top 10 festive polishes
Selvom julen kan se ud og føles lidt anderledes for os hele dette år, betyder det ikke, at vi ikke stadig vil forsøge at sprede vores sædvanlige festlige glæde med nogle sublime gaver eller bringe en særlig prikken over i'et til enhver festlig lejlighed.

Med klassiske julenuancer og vores mest ikoniske funklende nuancer, plus eksklusive gavekollektioner og nogle mindre konventionelle toner, præsenterer vi her ti yndlings festlige lakker… det er bare op til dig at beslutte, hvilken du vil give eller beholde!
  1. Slående, sofistikeret og så meget stilfuldt, du finder ikke en mere perfekt rød lak denne jul end vores ikoniske Rouge. Smigrende til enhver hudtone, denne brændende nuance fungerer også med ethvert outfit. Det er virkelig den can't-go-wrong skygge. Find Rouge sammen med andre sæsonbetonede klassikere, Glamazon og Star Dust, i vores juleeksklusive Festive Icons Collection .


  2. Søger du en moderne kant til din stil? Uanset om du ønsker en sprød kontrast eller en fejlfri, elegant finish, er vores rene hvide uigennemsigtige polering Flocon (det franske ord for 'snefnug') en virkelig vidunderlig vintertone.
  3. Selvom det ikke er for sarte sjæle, så er vores glitrende smaragdlak, Glamazon, med sit glimt af perlefarvet grøn-blå, åh-så bærbar! En fantastisk nuance på spidser og tæer, du kunne ikke finde et mere glamourøst (eller iøjnefaldende) valg til din festlige sammenkomst. Hvis du elsker grønt, som vi gør, så find Glamazon parret med Viva La Vegan og bestseller 2-i-1 base og top coat, Bare Essentials, i vores juleeksklusive Green Goddess Collection .
  4. Når der er behov for en subtil gnist, skal du ikke lede længere end til Ring A Posie . Denne varme rosa-guld er den perfekte balance mellem sjovt fint glitter og voksen glamour, og er en nuance, der helt sikkert vil bringe jubel til enhver bærer.
  5. Dem, der søger en ikke-metallisk glitrende polering, bør række ud efter Mystique Red. Fed og smuk, denne rige bordeauxfarve har fint formalede iriserende partikler, der virkelig tilføjer noget særligt til din færdige stil. Find denne favorit i vores eksklusive stil- og shimmerkollektion sammen med Rouge og Bare Essentials.
  6. Det er selvfølgelig ikke altid, at festlige samvær kræver glimmer. På kølige dage og aftener kan du tilføje varme og undren til dit ensemble med vores polske bestseller året rundt, den universelt flatterende og suverænt sofistikerede dyb rød-sort, Noirberry .
  7. Fans af ulmende lak vil også elske vores stormfulde grå, Stone. Denne nuances cool, cremede finish og moderne, humørfyldte kant har gjort, at den er blevet en favorit vinternøgen for så mange. I år har vi parret det med vores semi-gennemsigtige Star Dust og blændende Pink Sand i vores limited-edition Mesmerized Collection .
  8. Ingen redigering ville være komplet uden en nøgen polering, og til de lejligheder eller ensembler, hvor der kræves noget lidt blødere og mere underspillet, fungerer vores vintage halvgennemsigtige pink, Kindness , perfekt – men ager hurtigt, denne blush i begrænset oplag har allerede udsolgt én gang i denne sæson!
  9. Ønsker du en sæsonbestemt nøgen, der er lidt mindre rosenrød? Ræk ud efter vores rige og cremede karamel, Honesty, en guddommelig polering, uanset om den bruges om dagen eller om aftenen. Find den i vores eksklusive julekollektion, Noble Nudes , sammen med Almond og Mystere – en nøgen-trio, som vi alle har brug for i vores neglegarderobe.
  10. Når et klassisk fransk manicure-look passer bedst til lejligheden eller outfittet, så tag fat i A Touch of Powder . Øjeblikkeligt forfriskende og naturligt smuk, vores semi-gennemsigtige beige-pink er en smart nuance, som alle kan bære.


Glem ikke, vores 12-frie, åndbare formel betyder, at du kan være sikker på, at neglene er i de allerbedste hænder, når du skifter mellem Nailberry-nuancer denne sæson. Giv en speciel person, eller dig selv, en glædelig festlig manicure i år... lad os farve vores negle sunde!