Perfekt pink polering til ethvert ensemble

Perfect pink polishes for every ensemble
Selvom rød uden tvivl er den mest ikoniske neglelaksnuance, slår pink det muligvis i alsidigheden ... og med 19 at vælge imellem i vores lyserøde lak-spektrum, kan du være sikker på at finde en, der matcher dit hvert ensemble, uanset årstiden eller lejlighed.

Knap rødme, nuancer af jordbær og creme, mørke vintageroser, pop-lyserøde og virkelig fantastiske fuchsiaer, her samler vi op på det, vi elsker allermest ved hver strålende rosenrød tone i vores prisvindende L'Oxygéné-kollektion.

Delikate blushes

For at få det karakteristiske friske "dine negle, men bedre" look, vend til A Touch Of Powder , eller træk efter Elegance til din næste French Manicure. Vores Pink Guava Nail Gloss giver en smuk pop af semi-gennemsigtig koralfarve, der lysner dit look, mens vi elsker de cremede pastel-lyserøde nuancer af Candy Floss , Rose Blossom og Lait Fraise til enten bryllupstøj eller et smart ensemble om dagen.

Humør-boostende mellem-lyserøde

Love Me Tender mere end beviser sit værd som en cool og elegant helårsneutral til både hverdag og lejlighed, mens vores lyse rosenrøde koral, Bubble Gum , er en ren fornøjelse til arbejde eller leg. Når det kommer til varme, undren og bæreevne – dag eller nat – vil du dog blive presset til at vælge mellem vores subtilt røgfyldte nøgenblush, Romance og semi-gennemsigtige vintagerose, Kindness .

Pop pinks

Sørg for at pryde spidser og tæer med vores dristige og lyse Pink Tulip , før du træder ind på dansegulvet, eller skab et slående og selvtillidsboostende look med vores rige og strålende fuchsiaer, A Smart Cookie og Pink Berry . For dem af jer, der ønsker at kanalisere din sjove side, er der ingen bedre polske partnere end vores uigennemsigtige punchy pink, Hollywood Rose og øjeblikkeligt opløftende semi-gennemsigtig granatæblejuice .


Dyb pink

Vores rige hindbær og ulmende lilla, Fashionista , er de ultimative power pinks, der oser af selvtillid, klasse og femininitet, der ubesværet klæder dit udvalgte ensemble op. For dem, der søger noget gnistre, klarer vores semi-gennemsigtige Berry Fizz Nail Gloss sig bemærkelsesværdigt gennem foråret og sommeren ind i den festlige festsæson. De af jer, der dog ønsker at slå op til bryllupper eller weekendbegivenheder, vil elske den spektakulære shimmer af vores rosa guld, Pink Sand .


Glem ikke…

Sørg for en jævn start og langvarig brug for din perfekte pink ved at feje en af ​​vores åndbare base coats på neglene, før du farver, og derefter låse dens glans og liv med et afsluttende lag af Top Coat .