Spotlight på | The Cure Nail Hardener

Spotlight on | The Cure Nail Hardener
På trods af vores bedste negleplejeindsats, er der tidspunkter på sæsonen eller året, hvor neglene begynder at se og føles svage, skøre og flagende. Faktisk kan en lang række faktorer tage deres vejafgift på dine tips – nogle kan vi kontrollere, andre mindre: sommerens udtørrende varme, hårdt vintervejr, overeksponering for vand fra almindelig svømning, kostomlægning og følgerne af akryl eller gel negle.

For sådanne neglesundhedsmareridt har du brug for reparation, modstandsdygtighed og beskyttelse ... du har brug for en kur. Og vi har lige sagen.

"Se på Nailberrys passende titel The Cure Nail Hardener. Den lever mere end op til sit navn.”

The Telegraph Online


Vi formulerede The Cure Nail Hardener med disse præcise krav i tankerne, og forskede, testede og udvalgte nogle af de mest effektive naturlige aktive stoffer og kombinerede dem i en patenteret formel for at levere enestående negleplejeydelse og beskyttelse. Hvad mere er, i tråd med vores etos på tværs af hele vores sortiment, er denne styrkende neglebehandling åndbar, fugtgennemtrængelig, vegansk og grusomhedsfri – samt fri for phthalater, alkohol, parabener og formaldehyd (for at nævne nogle få).

“Jeg stødte på The Cure efter at have googlet reparationsmidler til beskadigede negle efter konsekvent Shellac-manicure. Efter blot et par behandlinger føltes mine negle stærkere og mindre tilbøjelige til at flække og revne. Nu, et par uger senere, er mine negle fuldstændig genoprettet til en rigtig sund længde. Vidunderligt vidunder-produkt!”
Skye, Nailberry-kunde


De aktive bag handlingen

The Cure samler en unik blanding af naturlige aktive ingredienser for at hjælpe med at reparere, genoprette og hærde svage, skøre negle. Vi bruger protein- og mineralrige sorte alger for dets berømte genopbyggende egenskaber, antioxidant Acai Berry Extract for dets beskyttende fordele og et kompleks af vitamin A, B5, C, E og F for at hjælpe med at booste hydrering og modstandsdygtighed.

"The Cure Nail Hardener - kåret som Bedste til at flække negle."

Candis Magasinet


Bevist ydeevne

For at være sikker på, at vi havde fået den rigtige formel, testede vi The Cure i tre uger med forbrugere, der oplever skøre og knækkede negle. Her er hvad vi fandt:

  • Over 90 % af testerne var enige om , at neglenes tilstand var forbedret
  • Over 90 % af testerne var enige om , at negleskørhed og brud var faldet
  • Over 70 % af testerne var enige om, at deres negle nu deler sig mindre
  • 100 % af testerne var enige om , at negleglansen var blevet forbedret


"Jeg har svage negle, der bliver ved med at flage og flække. En kombination af denne negleforstærker og Acai Nail Elixir ser ud til at hjælpe meget. Godt gået Nailberry!" Jacqueline, Nailberry-kunde

Som en intenst reparerende neglebehandling anbefaler vi at påføre to lag The Cure på rene, bare negle to gange om ugen. Du kan også bruge The Cure som en åndbar base coat under vores L'Oxygéné neglelak – fej blot et tyndt lag på og lad det tørre, inden du følger med din valgte farve.

Hvordan er The Cure anderledes end Acai Nail Elixir?

For dem af jer, der måske diskuterer, hvilken neglebehandling der passer til dine behov, anbefaler vores eksperter, at du fokuserer på dine vigtigste negleplejeproblemer. Til negle, der føles særligt svage og skøre, hjælper The Cures specialistformulering aktivt med at styrke. Tørre, beskadigede negle, der kæmper for at vokse, vil i stedet drage størst fordel af Acai Nail Elixirs mange kvaliteter for at hjælpe med at regenerere og samtidig booste væksten.

Lær mere om vores Acai Nail Elixir i vores spotlight- blog .

Find ud af mere om The Cure Nail Hardener og køb den her .