10 lakker til et ærefrygtindgydende efterår

10 polishes for an awe-inspiring autumn
Når vi overvejer ankomsten af ​​efterårets køligere, kortere dage, finder vi os ofte i at vende os til blækblå, røgfyldte noir og rige rubinrøde. Dette efterår hos Nailberry tager vores redigering dog en lidt anden drejning. Vi holder lidt længere på sommerens eventyrlyst og præsenterer et kalejdoskop af farver for at tage vores manicure og pedicure stilfuldt ind i den nye sæson.

  1. Hvor poplyserøde og smukke pasteller hersker om sommeren, vil vintage blushes regere i efteråret. En blanding af mellempink, subtil røg og blød, semi-gennemsigtig glans, vores nyeste limited edition, Kindness , er et fejlfrit valg som hverdagslak.


  2. De ulmende toner af vores uigennemsigtige mørke khaki flytter din neglestil videre fra sommerturkis og mint. Cool, moderne og overraskende neutral, vi er sikre på , at Viva La Vegan bliver en af ​​denne sæsons mest eftertragtede nuancer.


  3. For at kanalisere varmen og komforten fra et dampende krus varm chokolade, vend til Dial M For Maroon for at komplementere dine nye læderstøvler og sæsonbestemt strik. Alsidig og flatterende, men med lidt mere attitude, er denne lak særligt velegnet til korte, firkantede negle.


  4. Til de tidlige efterårsdage, hvor solen stadig skinner, og sommeren ser ud til at blive hængende lidt længere, er vores rige røde fuchsia, Raspberry , din perfekte overgangslak. Livlig uden at være for lys, denne selvtillidsforstærkende farve fungerer vidunderligt, uanset om den kombineres med jeans og pumps eller din fineste aftenbeklædning.


  5. Ingen sæson er komplet uden en rød... og vi er overbeviste om, at den rige rødbrune polering i vores nye Gifts of Prosperity-kollektion, Harmony , er lige det, du leder efter. Dens dristige, brændte orange nuance indbefatter sæsonbestemte følelser af skiftende blade, kanel lattes og græskartærte... det er en arketypisk efterårsfarve, der helt sikkert vil pifte din stil op.


  6. Når skyerne ankommer, og du søger trøst i hyggelige trøjer og dybe humørfyldte nuancer, så hold dit look roligt, selvsikkert og sammensat med de glatte creme og ulmende lilla toner fra vores nye specialudgave, Peace . Chic og forførende fungerer den problemfrit som en hverdagsneutral eller en sofistikeret aftenlak.


  7. Uanset årstiden bør en nøgen aldrig overses. Blødt, stilfuldt og ubesværet elegant, vend dig til vores cremede beige, Simplicity , i efteråret for en frisk og smuk neglefinish, der passer til ethvert outfit og enhver lejlighed.


  8. Efteråret inspirerer os til gåture på landet og sammenkomster ved bålet med venner over et glas rødvin. Hvilken bedre akkompagnement til denne lejlighed end at pakke din stil ind i den varme omfavnelse af vores dybe og fløjlsbløde moderne morbær, Grateful - en af ​​de fire feel-good nuancer i vores nye Gifts of Prosperity-kollektion.


  9. Det ville ikke være efterår uden omtalen af ​​et gnistre, og vores smeltede metallic, Ring A Posie , er et eksemplarisk sæsonbestemt valg. Rig, varm og sofistikeret, den giver en blændende finish, der er værdig til en særlig middagsdato.


  10. Inden året er omme, ville det være mangelfuldt ikke at inkludere et nik til Pantones årets farve, klassisk blå. Når efteråret kommer, er vores mellemblå lak, Spiritual , med sin røggrå undertone, et fantastisk og alsidigt valg. Sæt den sammen med denim eller klassisk kontorskræddersyet for en super smart finish.