pleje af neglebånd | Vores eksperter

Cuticle care | Our expert essentials
Længes du efter stærke, sunde og smukt konditionerede negle? Spørg enhver negletekniker, og de vil erklære hemmeligheden i at sætte stærke fundamenter på plads med neglebåndspleje. Men lige så afgørende som det er for et godt neglesundhed, er det også ofte den ene ting, mange af os glemmer.


Pas på neglebåndene, og de vil tage sig af dig

Neglebåndet sidder i bunden af ​​hver negl, forsegler dette område og beskytter neglebunden mod skader og bakterier. Skulle neglebåndet revne, hænge fast eller endda blive fjernet med vilje, forsvinder denne beskyttelse og efterlader negle udsat for muligheden for infektion (derfor anbefaler vi aldrig at fjerne dem).

Aircondition, centralvarme, sæsonbestemte ekstremer, hjemme- og kontorarbejde eller utilstrækkelig ernæring øger alle sandsynligheden for tørre, dehydrerede og beskadigede neglebånd og negle. Uden at erstatte fugten bliver disse hverdagsfaktorer udtømt, tilstand, styrke og vækst vil snart lide.

(Det samme gælder selvfølgelig for vores hud – trods alt ville de fleste af os ikke overveje at starte dagen uden at påføre ansigtsfugter, og vi ville heller ikke forsømme at bruge en natcreme.)

Vi er her for at vise, at det ikke kræver megen indsats at holde negle og neglebånd nærede og hydrerede – og derfor sikre sundere negle. Du skal blot udstyre dig selv med vores dag og nat duo til negle- og neglebåndspleje og overlad alt det hårde arbejde til dem.


Dagtimerne, når som helst!

Ultralet, intenst fugtgivende og ikke-fedtet, Treat Conditioning Cuticle Cream er din essentielle neglepleje på farten i hjemmet, på arbejdet eller hvor som helst din dag tager dig hen. Sørg dog for ikke at lade dens kompakte størrelse og fjerlette konsistens narre dig… denne smarte gryde med koncentreret creme er et kraftcenter af rige botaniske olier og nærende aktive ingredienser, herunder antioxidant Marula- og Jojobaolier plus Sheasmør og Rose æterisk olie. Dybt udglattende, beroligende, blødgørende og beskyttende, det er din hurtige og nemme neglebåndsplejepartner på både bare og velplejede negle.
"Denne creme forvandler mine negle. Teksturen og duften er dejlig. Helt klart anbefale dette produkt ... himlen i en krukke."
Janet, Nailberry-kunde

For de bedste resultater skal du massere lidt af denne professionelle standardbehandling over rene, bare negle og neglebånd eller over tørre, polerede negle. Dens formel synker problemfrit ind og efterlader ingen spor af olie eller fedtethed på huden (og derfor ingen risiko for overførsel til tøj). Så enkelt og hurtigt, vil du mærke og se fordelene med det samme.

Behandlings ekstra fordel? Den kommer i en smart pungvenlig gryde. Opbevar en på dit toiletbord, ved dit skrivebord og i din taske... subtile påmindelser, uanset hvor du er og til enhver tid, for at give dine tips noget TLC.


Gyldent vidunder

Dybt genoprettende, styrkende og beskyttende, Little Treasure Nourishing Nail and Cuticle Oil er den perfekte neglebehandling om aftenen eller natten. Et rigt kompleks af koncentreret sød mandelolie med fugtgenskabende multivitaminer A, E, B1, B2 og B6, denne bemærkelsesværdige formel genopbygger, reparerer og forynger intenst afskallede, revnede eller tørre negle - nærer og plejer dem tilbage til sundhed, mens du hviler.
"Disse dråber er simpelthen guddommelige, jeg er helt vild med duften og følelsen af ​​dem på mine negle."
Layla, Nailberry-kunde

Ligesom Treat er Little Treasure lille, men alligevel meget mægtig, hvor hver lille flaske holder længe. Den kan selvfølgelig bruges og nydes i løbet af dagen, selvom nogle af jer måske foretrækker ikke at have Little Treasure med i pungen eller påføre dem på negle på grund af risikoen for, at de naturlige olier overføres til tøj, tasker eller udstyr.

For at opnå de bedste resultater skal du droppe en enkelt dråbe Little Treasure over hver ren, bare negl eller over tørre, polerede negle, før du går i seng. Masser derefter forsigtigt formlen ind i negle og neglebånd, indtil olien er trængt ind. Og der har du det: øjeblikkeligt blødere, glattere og smukt konditionerede neglebånd.

Som med alle vores neglebehandlinger og lakker, kan du være sikker på, at vores Treat og Little Treasure- formler er åndbare, grusomhedsfrie, veganske og Halal-certificerede. Læs flere kundeanmeldelser, udforsk vores formler mere detaljeret eller køb dem her .