Historien bag Gifts of Prosperity

The story behind Gifts of Prosperity
Da stjernestøvet lagde sig på nytårsfestlighederne tilbage i januar, var der ingen af ​​os, der forestillede os, at begivenhederne var ved at udspille sig. En undtagelseserklæring, som intet hjørne af vores klode kunne undslippe; et grundlæggende livsstilsskift, et behov for at omprioritere, en opfordring til at mødes. Gennem pandemiens mørke var vores grundlægger, Sonia, vidne til, som vi alle gjorde, fremkomsten af ​​en bemærkelsesværdig ånd, udtryk for menneskelig venlighed og følelser, der forenede samfund, kulturer og lande.

Det var på dette tidspunkt, at arbejdet var begyndt på vores efterår-vinter 2020-neglekollektion. Som med tidligere lanceringer i begrænset oplag, vendte Sonia sig til de seneste livserfaringer ... og her lagde hendes inspiration.

»Det var umuligt at ignorere, hvad der foregik omkring mig. Ikke kun de liv, vi pludselig skulle leve, men de utrolige præstationer af venlighed, der dukkede op kort efter, erkendelsen af, hvilke menneskelige egenskaber der virkelig var af højeste værdi, og den standhaftige ånd, der krydsede grænser og oceaner.”
Sonia Hully, Nailberry grundlægger

Sundhed, lykke og et håb for alle
Sonia følte sig tvunget til at skabe en kollektion, der legemliggjorde disse observationer og begyndte med det samme at skabe koncepter til nye nuancer og navne, der bedst fangede disse mest exceptionelle omstændigheder. En gang på en shortlist nåede hun ud til sit kerne Nailberry-team; mænd og kvinder, der bor i forskellige europæiske lande, men alligevel gennemgår hver deres lockdown.

"Vi delte synspunkter om den menneskelige adfærd og resultater, vi beundrede mest på dette tidspunkt, tanker om den spirende 'nye normal' og håb om en lysere fremtid for alle ... og Gifts of Prosperity-samlingen blev født."
Sonia Hully, Nailberry grundlæggerFire feel-good nuancer

Taknemmelig. "At føle eller vise en påskønnelse af noget gjort eller modtaget." Udvalgt til vores moderne morbær, i erkendelse af den yndefulde og varme denne tone byder på.


Harmoni. "Tilstanden af ​​at være enig eller enig." Udvalgt til vores strålende rødbrune polering, der demonstrerer vores værdsættelse af, hvordan selv de mest livlige nuancer kan sidde sublimt og støttende med vores efterårsstil.


Venlighed. "Kvaliteten af ​​at være venlig, generøs og hensynsfuld." Udmærket for vores flydende semi-gennemsigtige blush for at kanalisere den mest eftertragtede menneskelige kvalitet og denne mellemlyserøde laks evne til at glæde enhver bærer.


Fred. “Frihed fra forstyrrelse; ro.” Valgt for vores dybe røgfyldte lilla i en anerkendelse af den ro, selvtillid og ro, som denne alsidige nuance inkarnerer.


Det siger sig selv, at vores muse og motivation for denne efterår-vinter 2020-kollektion har været som ingen anden sæsonlancering før den... vi håber dog, at du elsker den lige så meget som os.Udforsk vores udvalg af velstandsgaver her .