Acai Nail Elixir | Ingen almindelig neglebehandling

Acai Nail Elixir | No ordinary nail treatment
Siden 2012 har vi forpligtet os til at levere en sundere manicure med lak og neglebehandlinger, der respekterer din neglefysiologi. Vores formler afviser konventionelle negleindustrikemikalier for at give dig åndbare, fugtgennemtrængelige og grusomhedsfri blandinger fri for phthalater, alkohol, parabener og animalske derivater (for at nævne nogle få). Resultatet? Stærkere, smukt konditionerede negle prydet i glade, langtidsholdbare farver.

Vi kunne ikke være stoltere af hele vores kollektion, selvom det er rimeligt at sige, at der er et par stykker fra vores sortiment, der især skiller sig ud.

Her sætter vi spot på vores prisvindende og bedst sælgende Acai Nail Elixir , en 5-i-1 base coat og behandling, og viser hvorfor det er så uundværligt et aktiv til din negleplejerutine.

“Mine negle har været bløde og afskallede i årevis. Jeg har for nylig købt Acai Nail Elixir, og efter kun én brug er mine negle stærke. Endelig kan jeg nyde at have dejlige negle og begynde at have farvet lak på! Tak skal du have."
Lynne, Nailberry-kunde

Naturens bedste til neglepleje
Da vi skabte Acai Nail Elixir i 2016, var vi fast besluttet på, at vores formel ikke blot ville maskere skader forårsaget af gelmanicure, akrylnegle eller miljø- og livsstilspåvirkninger.

Vi har omhyggeligt undersøgt og testet de bedste ingredienser, udvalgt nærende olier og antioxidantrige aktive stoffer, såsom Argan, Acai Berry og Vitamin E, samt styrkende aminosyrer, for at hjælpe med at genopbygge tørhed, styrke negle og beskytte mod yderligere skader. Vi kunne ikke være mere tilfredse med resultaterne af vores indsats...

I vores originale testpanel for Acai Nail Elixir var 90 % enige i, at neglenes tilstand var forbedret og brud reduceret. Disse fund bekræftes lige så meget i dag; senest gennemgået af Beauty Bible Awards-testpanelet - som tildelte Acai Nail Elixir i deres 2020 Nail and Cuticle Treatment-kategori:

"Efter to uger var mine korte, flagende, rillede negle mærkbart stærkere og flagede ikke i spidserne. De konditionerende virkninger er mærkbare; alle andre negleforstærkere gør neglene stærkere, men tørre. Dette efterlod min stærk og i meget bedre stand. Et overlegent produkt."
Beauty Bible Awards 2020 tester

Fem fordele, femstjernede resultater

"Jeg har bidt mine negle i årevis, og de er i den værste tilstand nogensinde. Jeg er så, så glad for resultaterne af dette produkt."
Janet, Nailberry-kunde

Som en intenst reparerende neglebehandling anbefaler vi at påføre to lag Acai Nail Elixir på rene, bare negle to gange om ugen. Vi er stille og roligt overbeviste om, at du snart vil sætte pris på dens virkninger.
  1. Stærkere, hårdere negle – takket være vores patenterede synergistiske blanding, der har vist sig at forbedre neglenes tilstand, reducere brud og styrke neglesengen.
  2. Hurtigere vækst – stimuleret af vores inklusion af styrkende aminosyrer.
  3. Næret tilstand - genoprettet af vores berigende blanding af argan- og baobabolier.
  4. Beskyttede negle – takket være inklusion af kendte antioxidanter Acai Berry, Violekstrakter og E-vitamin.
  5. Glattere, perfektionerede negle – resultatet af innovative lette mineraler, der fylder kanter og skjuler ufuldkommenheder.
“Købte dette i håb om at det ville hjælpe på mine langsigtede svage/problem negle. Jeg er bare forvirret over, hvor hurtigt det virkede – mine negle er gået fra styrke til styrke. Efter kun en måned eller deromkring er mine negle lange, sunde, og jeg kan bare ikke stoppe med at beundre dem. Jeg kan ikke anbefale det nok."
Melanie, Nailberry-kunde

Find ud af mere om vores prisvindende Acai Nail Elixir base coat og neglebehandling og køb den her .