Midas touch | Vores seks yndlingsguld neglelooks

The Midas touch | Our six favourite gold nail looks

Med sin uimodståelige glans og glatte, varme nuance er det ingen overraskelse, at Golden Hour er blevet en af ​​vores mest eftertragtede neglelakker. Levende, men slet ikke overvældende, det er en pragtfuld nuance til både dag og nat.

Uanset om du vælger en ensfarvet blok eller kanaliserer noget lidt mere minimalt, behøver det ikke at være besværligt at finde en Golden Hour- stil, der passer til din lejlighed, dit outfit eller dit humør.

Det er tid til at forkæle dine tips med et strejf af guld og lad os vise dig, hvor alsidig vores forgyldte polering er ... præsenterer vores seks foretrukne måder at bære Golden Hour på.

 1. Fed og helt guld
  For en koordineret stil, der virkelig skiller sig ud, pryde spidser og tæer fuldt ud i vores subtilt glitrende nuance. Læg to lag over din base coat, og forsegl derefter glansen med en top coat for optimal effekt. Uanset om det er strand eller bar, tilføjer Golden Hour ægte undren og varme til hele dit look.


 2. Næppe der
  Fra fed til knap der... vælg en enkelt stribe af vores smeltede metallic over din valgte polish og se, hvor smukt det løfter dens samlede effekt. Hold dig enkel med et feje over to lag af vores nøgen lyserøde, A Touch Of Powder ; opkald de nutidige toner af vores rene hvide, Flocon , med en eller to fine linjer; eller sæt det sammen med vores lyse, lyse rød-orange, Cherry Chérie , for en optimistisk stil, der vil sætte et smil på dit ansigt.


 3. Den forgyldte manicure
  Der er ingen tvivl om, at sort og guld sammen ser ganske enkelt smukt ud. For et humørfyldt, men alligevel vidunderligt aftenlook, der kanaliserer en klassisk fransk manicure-stil, påfør et par af vores intense kohl-lak, Black Berry , til kun spidsen af ​​dine negle.


 4. Forny sommerpastellfarver
  Foretrækker du en mindre dramatisk nuance end sort? Kanalér et lysere, lettere hverdagslook ved at kontrastere din yndlingspastellak med et snert af Golden Hour på spidsen. Bliv inspireret af stilen nedenfor og gør det hele til dit eget ved at parre med Bluebell , In Love , Flocon eller Minty Fresh .


 5. Glamouren regerer
  Lige så elegant som det er både fortryllende og edgy, vil du kæmpe for at finde et mere perfekt par end grønt og guld. Ræk ud efter Glamazon , stil derefter en havefest i dagtimerne eller tilføj varme til et aftenensemble med dette fængslende farveblok-look.


 6. Regal resultater
  Selvom marineblå måske ikke er dit sædvanlige sommerlak, oser dette look af stil i hver sæson. Uanset om det er et bryllup eller aftenbegivenhed, opnå wow-værdige resultater, når du parrer vores mørkeblå, Number 69 , med Golden Hour . Bare glem ikke neglebåndet!