Under overfladen | Hemmeligheden bag at vokse stærkere negle

Beneath the surface | The secret to growing stronger nails

Tilbage i 2012 gjorde vi det til vores mission at levere en sundere manicure. Nedslået af skaden og tørheden forårsaget af livsstil, forurening, sæsonbestemte ændringer og gelmanicure, gik vi i gang med at formulere en række neglelakker og behandlinger, der bekæmpede bekymringer, reparerede skader og nærede negle.

I dag står vi lige så meget ved denne søgen, som vi gjorde for otte år siden. Ligesom med vores hud og hår, anbefaler vi også at passe godt på neglene (en rutine, der så ofte forsømmes i vores travle liv). Lidt flid hver dag høster virkelig frugter, når det kommer til at booste styrken og forhindre afskalning og flækkelse... her er fem nemme, men effektive måder at forbedre neglenes sundhed på.

1. Gør det glat

Din neglefil er en væsentlig del af dit skønhedsværktøj, men den fil, du vælger, og hvordan du bruger den, kan gøre en stor forskel for neglesundheden. For naturlige negle skal du række ud efter en professionel standardfil som T he Nailberry File og kun file din negl i én retning.

Takket være det fine korn på 180/240 og den dobbeltsidede polstrede pude bliver neglene skånsomt udglattede og formet uden nogen risiko for flækker, som det kan forekomme med grovere filer eller en mere slibende handling.

2. Giv dine negle næring

Vi er velbevandret i de mange fordele ved hud- og hårolier, men hvad med negleolier? Vi siger, at det er en investering, du aldrig vil fortryde. Der foregår så meget under overfladen af ​​din negleseng, at det er nøglen til at få stærkere negle at holde dette område konditioneret og sundt med en behandlingsolie.

Med sin koncentrerede søde mandelolie og multivitaminkompleks beskytter massage af Little Treasure Nourishing Nail and Cuticle Oil over bare eller allerede velplejede negle og neglebånd om natten kraftigt mod afskalning, tørhed og revner, samtidig med at det hjælper med at genoprette negle, der allerede lider af disse bekymringer.

3. Omsorgsfuld farvefjernelse

Vores forpligtelse til at give dig en sundere manicure strækker sig betryggende til farvefjernelse. Acetone-baserede neglelakfjernere har fået et ret forfærdeligt ry for at udtørre og irritere naturlige negle og neglebånd. Men med vores revolutionerende Clean Bi-Phase Nail Color Remover behøver du ikke at gå på kompromis med neglenes sundhed. Vegansk venlig, acetone- og parabenefri, plus infunderet med foryngende AHA'er, nærende Muscat Rose Tree Oil og fugtgivende glycerin, fjerner den hurtigt alle spor af lak, mens den plejer negle og den omkringliggende hud.


4. Glem ikke dine handsker

Som nævnt i sidste punkt kan hyppig udsættelse for vand have en katastrofal effekt på neglesundheden. Begræns sandsynligheden for at skrælle, flække, revne eller gå i stykker ved at bære handsker til alle husholdnings- (og have) pligter.

5. Forkæl dig selv med den professionelle touch

En professionel manicure – for ikke at nævne den personlige ekspertrådgivning, der normalt følger med din aftale – gør hele forskellen for fremtidens neglesundhed. De er selvfølgelig også en vidunderlig måde at slappe af efter arbejde eller i weekenden!

Læg din neglesundhed i de allerbedste hænder og tag en date med en Nailberry Partner Salon . På denne måde er du sikret smukke åndbare neglefarver og prisvindende behandlinger, der plejer dine negles fysiologi. Her er til at nyde din sundeste manicure nogensinde!