Her kommer solen | Syv perfekte sommerlak

Here comes the sun | Seven perfect summer polishes

På disse sublime dage er der simpelthen ingen undskyldning for ikke at have det sjovt med vores stil - trods alt gør en indsprøjtning af farve underværker for at løfte humøret såvel som vores look.

For at inspirere dit valg, hvorfor ikke kanalisere dine mest værdsatte sommerbeskæftigelser med vores udvalg af denne sæsons friske, sjove og frugtagtige lakker...

Top syv toner til at lysne dit humør og din manicure

  1. Bring strandstemningen ind i din hjemmestil med vores varme gul-guld, Golden Hour . Cremet-blødt og subtilt glitrende, det er som at tilføje en fej solskin til dine spidser og tæer.


  2. Uanset om du læner dig tilbage på balkonen med din seneste læsning eller planlægger en havepicnic med din partner, ser de friske, feminine og varme toner af Pink Guava Nail Gloss guddommelige ud... ikke underligt, at det er vores nye sommerprodukt.


  3. Når det varme vejr kommer, er der intet, der siger sommerferie som de lyse turkise toner på Santorini . Vælg din yndlings solkjole eller shorts, og lad dens smukke blå nuance føre dig til azurblåt hav.


  4. Uanset om du søger at stimulere dine kreative safter eller blot ønsker en skygge til at style op til en soiree med venner, så tag fat i Decadence . Vores klare, dristige orange er et inspireret og overraskende alsidigt valg.


  5. Fuld af ånd og sjov er vores nyeste pink, Granatæblejuice , match-made til solrige dage. Øjeblikkeligt forfriskende og åh-så blankt, vi elsker, hvordan det bringer den perfekte pop af effektfuld farve til spidser og tæer.


  6. Efter vores ydmyge mening bør ingen sæson være uden en pålidelig nøgenlak... og de dybe og cremede karamelnuancer i Honesty er simpelthen sublime på enhver hudtone, solkysset eller ej.


  7. Når fredag ​​aften nærmer sig, kan du kanalisere disse glade velkommen-til-weekenden-vibes med Berry Fizz . Dens rige hindbærnuance og delikat shimmer er det perfekte akkompagnement til din sunset spritzer.

Glem ikke…

Øg holdbarheden og livligheden af ​​din valgte polish ved at tilføje et par topcoat . Du undgår ikke kun skrammer og skår, men de indbyggede UV-filtre vil også sikre, at din farve bliver ved i længere tid.

Masser til sidst vores dybt fugtgivende, men ultralette konditionscreme, Treat , ind i neglebånd og fingerspidser. Øjeblikkeligt blødgørende og udglatter, det giver den fineste finish til dine nypolerede negle.