Pedi perfektion | Top ti sommer nuancer til tæer

Pedi perfection | Top ten summer shades for toes

Hvis der er lidt tid til din næste salontur, hvorfor så ikke tage kontrol over din egen stil og forkæle fødderne med en pro-standard pedicure? Ja, det er de færreste, der ser dine tæer, hvilket betyder, at det at bruge tid på at male dem virker useriøst, men hvad med den ubestridelige glæde ved at se smukke, lyse tæer kigge fra peep-toe pumps og flats? Nemlig! Det er tid til at svælge i lidt selvforkælelse om sommeren... og vi har netop de polermidler, der gør din pedicure til en sæsonbestemt sensation.

Før du åbner flasken...

Vores hjemme-pedicure er den perfekte primer til din valgte polering. Blødgørende, udglattende og så meget enkelt, følg vores syv-trins guide her .

Top ti sommer nuancer til tæer

1. Hvis du søger at undgå mørke nuancer denne sommer, men pastelnuancer får dig til at slukke, er vores forår/sommer limited edition, Pomegranate Juice , et upåklageligt valg. Dens legende lyserøde toner sat i en saftig, semi-gennemsigtig glans opfrisker øjeblikkeligt og løfter dit look... og tro os, dit humør vil helt sikkert følge med.2. Selvom det strengt taget ikke er en nuance, er vores enestående 5-i-1 behandling, Acai Nail Elixir , ideel til de dage, du ønsker en pause fra farven, men alligevel ønsker at vise glatte, skinnende negle. Dens sarte lyserøde nuance giver en perfekt poleret 'dine tånegle, men bedre' finish, mens dens antioxidantrige formel nærer, styrker og beskytter.


3. Når du ikke helt kan bestemme dig, men ønsker et alternativ til nøgen, er en neutral (men ikke desto mindre meget sæsonbestemt) mulighed guld. Alsidig og levende, vores begrænsede sommerudgave, Golden Hour , er en perfekt balance mellem cremede, uigennemsigtige gul-guld toner og subtil shimmer, der komplementerer enhver hudfarve.

4. Det kan virke klichéfyldt, men en højglans levende pink som Hollywood Rose er simpelthen sommerens ånd . Forfriskende, glad og umulig at ignorere, et blik på dens tropiske fuchsia-toner på dine tæer vil transportere dig til en yndet fjerntliggende destination.

5. Foretrækker du at springe på pink, men ønsker du at kanalisere denne flugtånd? Se ikke længere end Santorini , vores lyse og dristige pastelfarvede turkis. Inspireret af de strålende blå kupler og azurblå hav, der er karakteriseret ved denne herlige græske ø, er det et særligt udsøgt valg for tæer.

6. Flocon … fransk for 'snefnug'. Dens navn fremkalder visioner om sprøde, kolde vintre, men alligevel er der noget så frisk og fejlfrit ved at pryde sommertæerne med denne rene, lyse hvide uigennemsigtige. Subtil at arbejde som et neutralt valg, men også modigt og moderne, vi er stille og roligt overbeviste om, at du vil elske det lige så meget, som vi gør.

7. Hvis det har fået dit humør og stil at dvæle for længe i loungewear, så løft dem med det samme op igen med et par af Berry Fizz . Denne ultra-skinnende, semi-gennemsigtige negleglans er lys, rig og gennemsyret af en delikat shimmer, der leverer et strejf af øjeblikkelig glamour til tæerne.

8. Selvom du måske tror, ​​at grønt er festens reserve, er vi sikre på, at du er enig i, at Glamazon bringer noget helt særligt til vores sommerstil. En overdådig blanding af perlefarvet smaragdgrøn, gul og blå, denne dristige, fortryllende lak ser intet mindre end guddommelig ud, når den pryder dine tæer.

9. Føler du dig legesyg? Så tag et kig på vores cremede blege pastel, Lilac Fairy . Sød uden at være syg og afbalanceret med kølige undertoner, denne dristige, optimistiske nuance tilføjer en sjov, men slank kant til din stil. Et pletfrit valg at byde velkommen i weekenden.

10. Ingen negleguide ville være komplet uden en anbefaling af rød lak... og denne sæson er vores hjerter indstillet på Decadence . Et sommertwist på klassisk rouge, kun to lag af denne livlige og livlige uigennemsigtige orange får virkelig tæerne til at springe.