Din gå til nøgen, afsløret

Your go-to nude, revealed

Efter vores ydmyge mening er The Classic Nude Polish et uundværligt tilbehør. Ikke alene opfrisker og forbedrer det dine fingre, men det vil heller aldrig kollidere med noget outfit, du vælger, og neglene vil heller ikke fremstå grimme, hvis lakken bliver lidt slidt.

At finde den rigtige nuance, der passer til din hudtone, vil gøre hele forskellen for dit færdige look... så vi har håndplukket nogle af vores favoritter for at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Au Naturel
Lysere skind, der leder efter et virkelig naturligt look, vil elske den fjerlette, højglansende finish og den delikate kys af beige farve fra vores semi-gennemsigtige Au Naturel- lak.

Mystere
Hvis du er lysere i huden og ønsker at gøre mere af et statement, så tag fat i Mystere - vores uigennemsigtige blanding af blød creme og subtil røg med en flush af lilla.

Ærlighed
Lidt mørkere og overdådigt cremet, de karamel-beige nuancer af Honesty komplementerer smukt oliventoner eller solkysset hud.

Mandel
Mørkere hudtoner ser slående ud, når de kontrasteres med en let polering... og de rene, subtile og bløde beige toner af Almond vil smukt smigre din stil.