Forelskelse | Perfekte pudsemidler til efteråret

Fall in love | Perfect polishes for autumn

Når sommeren officielt lakker mod enden, er det tid til at trække de lyse toner, der har prydet dine spidser og tæer, tilbage og begynde at tænke på rigere, varmere nuancer, der passer bedre til vores efterår/vinter-stil på disse mørkere, køligere dage og nætter.

Fra klassiske nuancer til nye farvetrends, her er vores edit af de perfekte lakker til at tage din manicure og pedicure stilfuldt ind i den nye efterårssæson. Hvad mere er, takket være vores patenterede åndbare formel, kan du være sikker på en levende, blank og sund farve på trods af, at Jack Frost napper i dine fingre og tæer!

The Autumn Edit – vores top ti nuancer i den nye sæson

  1. Rig, stilfuld og åh-så brændende, vores klassiske Rouge vil varme dit look på en kølig efterårsdag. Klæd den op eller ned – du kan simpelthen ikke gå galt med denne tidløse og typiske parisiske nuance.

  2. Solrige dage kan kalde på ultra-lyse blues, men denne nye sæson kræver noget lidt mere humør. Løft din hverdags efterårsgarderobe med Spiritual , vores mellemblå nuance med det helt rigtige strejf af røget grå undertone. Selvom den er neutral, elsker vi dens slanke, smarte finish... og denne særlige nuance vil med garanti tage dig problemfrit fra efterår til vinter.


  3. Vores sæsonbestemte bud på en klassisk grå nude, Mindful Grey er en harmonisk blanding af bløde grå og beige toner, der perfekt fanger roen fra en tidlig vintermorgen, mens den stadig udstråler nok varme og charme til at løfte dit hverdagslook.

  4. Varm, overdådig og suveræn stilfuld, krydr din manicure og pedicure dette efterår med en rigere bærskygge. De dybe bordeaux-toner i Le Temps des Cerises giver et ideelt skifte fra en klar sommerrød, men forbliver en sæsonbestemt klassiker, der ser udsøgt ud på alle.

  5. Uanset måneden har vi alle brug for en nøgen garderobe i vores neglegarderobe... og i efteråret vil vi række ud efter de rige, cremede og mørkebeige toner af Honesty . Denne nuance fremkalder billeder af smeltet karamel og er subtil, men giver alligevel et statement uden at støde sammen med det outfit, du har valgt den dag.

  6. Mens sommermånederne så os fejre pastel lilla, higer vi i stedet efter varme og komfort fra rige, mørke blommer under efterårets køligere himmelstrøg. Boho Chic er et pletfrit valg; perfekt indfanger den sjov og friskhed, som lilla poleringer bringer, men med et kongeligt og stille selvsikkert twist, der efterlader hænder og fødder til at se og føles alt andet end flade.  7. Til de efterårsbegivenheder, der kræver et mørkere, mere dramatisk look, skal du gå efter Noirberry . Sofistikeret og slående i lige så høj grad, vores intense sortrøde er en grundlæggerfavorit takket være dens evne til virkelig at forstærke glamouren.


  8. De dybe, ulmende kakitoner i Viva la Vegan giver en ukonventionel, men alligevel overraskende velegnet polering til denne sæson. Skyggen er rig og beroligende, men afbalanceret nok til at nydes med hverdagsbrug. Stol på os, dette vil være din go-too grøn på ingen tid!

  9. Fremkaldende visioner af en klar vinternattehimmel, de tidløse, intense toner og fløjlsbløde finish af Moonlight gør denne polering til et upåklageligt valg på dage og nætter i koldt vejr.

  10. Sørg for, at du er perfekt forberedt til den festlige festsæson med Purple Rain . Fuld af lidenskab og intensitet, vores overdådige juvel-tonede polering med kun et strejf af røg tilføjer en slående og glamourøs kant til din aftenkjole.

Glem ikke, takket være vores grusomhedsfrie, veganervenlige og patenterede åndbare formel, kan du nyde høj glans, høj effekt, sund farve hele sæsonen.