Vores foretrukne veganer-venlige og Cruelty-free mærker

Our favourite Vegan-friendly and Cruelty-free brands

Da Nailberry-grundlæggeren, Sonia Hully, etablerede vores brand i 2012, gjorde hun det med en fast forpligtelse til at respektere naturen og vores miljø. Selvom det først var i 2013, at EU udvidede et forbud til også at omfatte salg af kosmetik, der kan være blevet testet på dyr uden for EU, gjorde Sonia det klart, at ingen Nailberry-ingrediens nogensinde vil blive afledt af animalske biprodukter eller resultater. ved et dyrs død.

"Jeg er en stor forkæmper for sund, bæredygtig og miljøbevidst livsstil, så kig altid efter mærker, der også repræsenterer disse værdier - gennem filantropi, såvel som ansvarlig emballage af høj kvalitet og naturlige, grusomhedsfrie, veganervenlige produkter. ” Sonia Hully, grundlægger

Her tager vi et kig på, hvordan Sonia - og Nailberry-teamets - veganske værdier strækker sig fra neglepleje og påvirker de andre skønheds- og livsstilsvalg, vi træffer.

Yndlings hudpleje

Vi beundrer Det Økologiske Apotek af mange grunde – ikke mindst fordi deres sortiment er af god kvalitet og på den mere overkommelige side af luksus. Vigtigt er det dog, at vi elsker deres moderne homøopatiske og organiske filosofi, deres respekt for fair trade og vores miljø og engagement i absolut ingen dyreforsøg. Selvom ikke alle deres produkter er veganske (nogle få varer inkluderer bivoks, propolis, honning eller mælkepulver), er de fleste - som vi kan vælge imellem.

Vi er også store fans af Neal's Yard Remedies . Ikke alene har de altid været banebrydende for økologisk skønhed og etisk indkøb, men de bruger også bæredygtig emballage og er certificeret Cruelty-Free International. Alle deres produkter er velegnede til vegetarer og - ligesom The Organic Pharmacy - er de fleste også veganervenlige.


Yndlings kropspleje

Selvom det ikke er helt økologisk, elsker vi, hvordan alt, hvad Aesop tilbyder, er både grusomhedsfrit og vegansk-venligt og er især store fans af deres krops- og håndcremer.

Vi er også glade for, at The Body Shop for nylig har besluttet ikke længere at sælge i Kina. Som mærke har de længe kæmpet mod dyreforsøg, selvom ændringer i deres ejerskab betød, at produkterne blev forhandlet i det kinesiske fastland i et stykke tid. Nu har de bekræftet, at de er fuldstændig grusomhedsfrie, og ingen dyreforsøg finder sted på noget tidspunkt i produktionen af ​​deres ingredienser og produkter, de er bestemt et af vores vigtigste valg for kropspleje.


Yndlings makeup

Åbn vores beautybag, og du vil højst sandsynligt finde den fyldt med Chantecaille makeup. Ikke kun præsterer deres produkter, men de er certificeret grusomhedsfrit mærke, og det meste af deres linje er vegansk-venlig - med deres dedikerede Vegan Beauty-side, der gør det nemt og nemt for os at gennemse og købe.


Yndlings hårpleje

Nailberry besluttede for nylig at samarbejde med et nyt premium hårplejemærke kaldet Chāmpo . Ikke alene er vi blevet meget imponerede over deres smukke indpakning, bæredygtige tilgang og naturlige, ayurvedisk-inspirerede formler, men de er også helt grusomhedsfrie og veganervenlige.

Især Sonia er også stor fan af Rahua , som hun stødte på, da rejser tog hende til Californien...

“Ganske vist er deres produkter lidt dyre, men jeg elsker både resultaterne på mit hår og deres filosofi. De er et meget etisk brand – deres produkter er 100 % naturlige, grusomhedsfrie og veganervenlige, plus de udfører også vidunderlige filantropiske projekter for at hjælpe med at bevare Amazonas regnskoven (hvor deres ingredienser udnyttes), støtte oprindelige stammer og opretholde regnskovens økosystem.”

Sonia på Rahua


Yndlingsrestauranter

I de sidste par år er der sket en enorm forbedring af kvaliteten og udvalget af veganske madsteder i London – hvilket har gjort vores frokost- og middagsdatoer langt mere tiltalende og underholdende.

Vores faste favorit er dog Farmacy - et fantastisk spisested tæt på vores kontor. Vi elsker, hvordan alt på deres menu er plantebaseret og fri for mejeriprodukter, raffineret sukker, tilsætningsstoffer og kemikalier. Derudover dyrker de enten deres egne ingredienser på deres egen gård eller kommer fra lokale, bæredygtige og miljøbevidste leverandører. Mest beundringsværdigt!