Formål og polering | Bag vores brand

Purpose and polish | Behind our brand

Fra maden på vores tallerkener til mode i vores garderobe og formlerne på vores hud, vi - som bevidste forbrugere - nøje gransker de mærker, vi køber fra. Etisk sourcing, produktionsværdier, kvalitet, bæredygtighed, tilgængelighed og virksomhedsansvar … i dag, mere end nogensinde, betyder det noget.

En sådan tilgang er meget velkendt for os her hos Nailberry, og selvom den holdning, vi indtog lige fra starten, virkede ret utraditionel på det tidspunkt, føler vi, at de værdier og handlinger, der er dannet af vores grundlæggers overbevisning, ikke kunne være mere relevante i dag.

I begyndelsen

Som mange af jer ved, begyndte Nailberry livet som en luksus neglebar i Chelsea, London. Men efter at have set de udtørrende, skadelige virkninger af forurening og andre livsstilspåvirkninger, såvel som semi-permanente gel manicure eller akryl negle, på hendes kunders negle, gik vores grundlægger, Sonia, i gang med at udvikle en række lakker, der ville hjælpe bekæmpe deres bekymringer.

Enestående poleringsydelse, tekstur og farvekvalitet var selvfølgelig en selvfølge. Derudover – og det, der unægteligt gør den største forskel i vores tilgang – var, at vores formler også skulle afspejle Sonias eget standhaftige og meget personlige engagement i at respektere naturen og vores miljø.

“Jeg har altid været meget passioneret omkring dyrevelfærd og miljømæssig bæredygtighed, og jeg har også en interesse i bredere velvære. Selvom det måske ikke var normen på det tidspunkt for neglelak, følte jeg, at disse principper afspejlede mine klienters; en intelligent og kræsen forbruger."
Sonia Hully, Nailberry-stifter

De første Nailberry lakker var mange måneder undervejs. Vi arbejdede tæt sammen med ingrediensleverandører og partnere, og sikrede, at ingen ingredienser var afledt af animalske biprodukter eller nogensinde havde resulteret i et dyrs død, og at de havde både grusomhedsfri og vegansk certificering. Derudover skulle formlerne være fri for formaldehyd, toluen og dibutylphthalat – kendt for at have uønskede virkninger på dit helbred (med sidstnævnte forbudt af EU i 2004). Til sidst, i 2014, blev de første Nailberry-lakker lanceret.

Aldrig stå stille

Selvom vores første polering repræsenterede en vigtig industriudvikling, var Sonia sikker på, at der var mere, vi kunne gøre... og mindre end 12 måneder senere udgav hun en skelsættende ny formel på markedet.

“Jeg kaldte den L'Oxygéné . Formlen var nu også fri for kamfer og formaldehyd harpiks, men, måske endnu vigtigere, anvendte de eksklusiv patenteret teknologi, som gjorde det muligt for poleringen at blive iltet, åndbar og fugtgennemtrængelig. Ikke kun var vores lakker sundere for dine negle, men også Halal-certificerede - en vigtig overvejelse for dem, der følger den muslimske tro."
Sonia Hully, Nailberry-stifter


(Læs mere om vores Halal-certificering her )

Det er overflødigt at sige, at Sonia stadig ikke stoppede der og arbejdede utrætteligt sammen med partnere på blandinger, der var de bedste, hun kunne skabe. I 2017 blev der lanceret en yderligere opdatering – en, der havde til formål at bestå tidens prøve (og en, der snart blev flerdelt med priser); åndbar, veganervenlig, certificeret cruelty-free, certificeret Halal og 12-fri (det vil sige fri for kamfer, formaldehyd, formaldehydharpiks, toluen, dibutylphthalat, xylen, ethyltosylamid, triphenylphosphat, alkohol, parabener, animalske derivater og gluten).

Som du ved, har vi siden udvidet vores sortiment med en nøje gennemtænkt samling af neglebehandlinger, der udelukkende er designet til yderligere at behandle og reparere beskadigede negle... og det er højst usandsynligt, at vi stopper der.

Vi har altid og vil altid stræbe efter at give dig en sundere – men ikke mindre glædelig – manicure; livlige, højkvalitets og ultraønskede lakker og behandlinger, der plejer dine negles fremtidige sundhed, samtidig med at de undgår at påvirke vores planet negativt. Vi har måske ikke startet livet som andre neglemærker, men det kan vi hellere lide. Vi lyttede nøje til vores kunders bekymringer, vi var ikke bange for at gøre tingene lidt anderledes, og vi planlægger bestemt at fortsætte med at hæve niveauet inden for neglepleje.

Føl dig godt, se godt ud og farve dine negle sunde!