Veganismen er på vej op!

Veganism is on the up !

I hele Storbritannien bruger folk flere penge på veganske produkter, og plantebaserede kostvaner er trending online, så rapporterer BBC.

Så hvad ligger der bag denne fænomenale stigning? Nå, det ser ud til, at der er en række årsager: i alt 49% af de britiske voksne, der blev adspurgt for nylig, sagde, at de var interesserede i at skære ned på deres kødforbrug af sundhedsmæssige årsager. Dyrevelfærd, miljøhensyn og vægtkontrol er også store motivatorer. (Kilde: Lightspeed/Mintel Survey of 1.040 British Adults som citeret af BBC).

De fem mest søgte spørgsmål på Google i Storbritannien spørger, hvad veganisme er, og hvad argumenterne er for en imod at fjerne animalske produkter.

Ifølge analytikere er det unge kvinder, der driver væksten af ​​den veganske bevægelse, og interessen for vegetariske og veganske produkter viser ingen tegn på at bremse op.

Og det siger selvfølgelig næsten sig selv, at sociale medier har haft en stor rolle at spille i fremkomsten af ​​den plantebaserede, veganske livsstil. Berømtheder som Ariana Grande, Miley Cyrus og Ellen DeGeneres er nogle af de kendte figurer, der ikke spiser animalske produkter, mens #vegan har mere end 61 millioner opslag på Instagram.

“Sociale medier har bragt veganisme til forgrunden i kundernes sind og mainstream. Det ses ikke længere som et valg for livet, men som et valg for et måltid, et øjeblik, en eller to dage om ugen,” siger Giles Quick, direktør hos markedsforsker Kantar Worldpanel.

Fleksitarisme, deltidsvegetarisme eller veganisme bliver mere og mere populært. I januar lovede mere end 168.000 mennesker at blive veganer i årets første måned under Veganuary-kampagnen.

Den gode nyhed er, at her hos Nailberry er alle vores produkter veganske og grusomhedsfrie og Halal-certificerede. Nailberrys L'Oxygene åndbare neglelakformler er designet til at holde dine negle sunde, mens de stadig ser stilfulde ud. Hver lak er 12-kemikalierfri og glutenfri. Og med sit brede udvalg af smukke nuancer kan Nailberry neglelak være en del af en vegansk livsstil og hjælpe med at farve dine negle sunde!