Få en mystisk, magisk jul med vores nye festlige farver!

Have A Mystical, Magical Christmas with our New Festive Colours !

Hvorfor ikke "nagle" julen i år med vores nye mystiske, magiske neglefarver!

Nailberry har lanceret tre nye mystiske nuancer af deres bedst sælgende L'Oxygene 12-fri neglelakker. Fed, levende og sensuel, hver lak er designet til at give et statement og være den sunde neglelak til at holde dine negle i topform. Vores unikke, åndbare formler sikrer, at du kan farve dine negle sunde!

Alle Nailberrys neglelakker er veganervenlige, grusomhedsfrie, glutenfrie og certificerede Halal.

Mystik rød

Du vil elske Mystique Red – den perfekte nuance til julen: det er en mystisk rød med en uimodståelig shimmer og livlig glans. Denne blændende nye Nailberry neglelak er infunderet med tusindvis af iriserende partikler for en ren vask af farve og lysreflekterende glans i julen!


Hippie Chic

En mørk rødbrun nuance, inspireret af blomster og den delikate måde, hvorpå de dufter og pryder vores liv. Hippie Chic indkapsler glæden ved en fri ånd. Det er et sjælfuldt, smukt og naturligt strejf af farve til dine negle.

Boho Chic

Den er fed og fuld af liv! Det bedste af bøhmisk stil foreviget i en nuance, der taler for sig selv. Sofistikeret, men edgy, Boho Chic er designet til alle kvinder, der har en smule boheme i sig.

Alle kan købes online nu fra www.nailberry.co.uk