Hvordan forbereder du dine negle til London Fashion Week?

How to prep your nails for London Fashion Week?

I år vil Nailberry samarbejde med 4 fantastiske modemærker for at forberede modellernes negle med hjælp fra vores bedste negleteknikere ved at bruge vores mest sæsonbestemte nuancer og behandlinger til hver model backstage.

  • VIN + OMI den 15. februar
  • Sadie Williams den 17. februar
  • Emilia Wickstead den 19. februar
  • Minki den 20. februar

London Fashion Week er lige startet, og vi har udarbejdet en trin-for-trin guide til dine negle, så dine negle altid ser smukke ud til alle de shows, du måtte deltage i denne sæson.

- Det hele begynder med en stærk base coat før du påfører din yndlingsnuance og efter at have filet dine negle. Det vil få din manicure til at holde længere ved at forlænge manicure. Uden en base vil manicure chip meget hurtigere. Shop alle vores base/topcoats her: https://www.nailberry.co.uk/collections/base-coat-top-coat

- Du kan påføre vores LittleTreasure Cuticle Oil for at gøre påføringen af ​​neglelak lettere og fugte din hud ved at skubbe den tilbage. Den bedste måde at påføre det på er at massere hjørnet af neglene dybt for at slappe af dine hænder så meget som muligt.

- Den neglelak, du bruger, gør hele forskellen. Med Nailberry vil dine negle altid se sundere ud, og skyggen vil vare i mange dage takket være vores gennemprøvede 12 kemikaliefrie formel. Vi anbefaler at bruge disse nuancer, perfekt til sæsonen – påfør selvfølgelig altid 2 lag for at holde længere.

- Brug altid en top coat, så snart dine to nuancer er tørre, for at fungere som en beskyttende barriere og forhindre skår.

- Da vi konstant haster under Fashion Week før hvert show, er det nødvendigt at bruge vores Fast DryOil til at gøre dine negle tørre på få minutter og efterlade en naturlig glød.

Hvad er dit bedste negletip til Fashion Week?