Forbered dig på at blotte | Syv trin til sandal-klar

Prepare to bare | Seven steps to sandal-ready

Slip trygt ind i sandaler denne sommer med vores ekspertguide.

Uanset om det er hjemme eller ude, når solen skinner, vil ingen af ​​os skjule vores tæer i kvælende pumps eller baner. Strappy sandaler og peep-toe hæle kalder, hvilket betyder, at det er tid til at vise vores fødder lidt mere opmærksomhed, end vi har haft på det seneste, og sikre, at vi går jævnt og trygt ind i sommeren.
 
Vores hjemme-pedicure vil holde fødderne bløde, glatte og sublimt stylet hele sommeren.

 1. Glat | Brug en fin fodfil til at udglatte enhver ru, tør hud. Massér derefter sukker- eller saltscrub ind i tør hud for ekstra eksfoliering.
 2. Udblød | Skyl skrubben af ​​og blødgør huden yderligere ved at lægge fødderne i blød i varmt vand i mindst 20 minutter.
 3. Blødgøre | Forsegl effekten af ​​din indsats med en rig fugtighedscreme. Læg lag på fødderne om natten, tag nogle sokker på og vågn op til superbløde såler.
 4. Forberedelse | Fil og poler tånegle meget let, og fjern derefter den tilbageværende fugtighedscreme eller neglelak med vores prisvindende, acetonefri neglefarvefjerner, Clean .
 5. Stil | Påfør et lag Strengthen & Breathe Base Coat , før du følger et tyndt lag af din valgte polish .
 6. Sæt | Tilføj endnu et tyndt lag polish og afslut derefter med et lag Shine & Breathe Top Coat for at forhindre falmning, forlænge slid og levere enestående glans.
 7. Tør | Påfør vores Dry and Dash Lacquer Drying Drops for at fremskynde din pedicure-tørretid og sikre ingen udtværing

  Nuancer af sommer

  Her er vores bedste sommervalg for denne sæson.
   
  Peony Blush
  Livlig, men på ingen måde overvældende, den tropiske og åh-så årstidens passende nuance af vores klassiske koraller vil helt sikkert lyse dit sommerensemble op.


  En nuance, der var fremtrædende på forårets/sommeren '19's catwalks, vores cremede, men kølige syrenlak, er feminin uden nogen antydning af sygelig sødme, og tilføjer en dejlig, men edgy effekt til dit sommerlook.


  Must-have nuancen til at komplementere nyligt bruneret hud, vores lyse pastelfarvede turkis fremkalder drømme om azurblå hav og infinity pools. Ingen sommergarderobe bør undvære det.


  De delikate, elegante og betryggende alsidige, de subtile, bløde toner af vores tidløse nøgenlak kan bæres med næsten alt og komplimenterer din stil smukt uden at stjæle opmærksomheden væk.  Ud til den bedste start

  Intet siger "sommerklar" mere end en professionel pedicure... så forkæl dine fødder med noget TLC på topniveau i en af ​​vores partnersaloner. Glem ikke dine flip-flops til bagefter!