Syv nuancer af sommer

Seven Shades Of Summer

Sommereventyr kalder... så vi har håndplukket vores yndlingsfarvede farver, pasteller og nøgenbilleder, der smukt skifter din nye sæsons stil.

Uanset om du er på vej til stranden, byen, kysten eller landet, så fej fejlfrit fra den ene lejlighed til den anden med vores hurtige og nemme at påføre polermidler... ikke behov for timers iblødsætning og polering. Vores luksuriøse toksinfrie L'Oxygéné-formler sikrer en levende, blank salonfinish hver gang, mens vores patenterede blandinger er betryggende åndbare og leverer din sundeste manicure til dato!

Vores udvalg af lakkerne til at ændre din nye sæsons garderobe

 1. PEONY BLUSH
  Pantone udnævnte den til årets farve ... kanal de livlige, tropiske og typiske sommernuancer af koraller med Peony Blush - simpelthen fantastisk på stranden på bronze spidser og tæer.

 2. SANTORINI
  Lyse blå farver tilføjer den mest perfekte farve til dit look, når det varmere vejr kommer ... og vores Santorini- lak er den perfekte sommer til at komplementere alle dine looks, fra en sprød, hvid solkjole til en vesttop og denimshorts.
 3. LILAC FAIRY
  Lavendel er, forståeligt nok, en af ​​forårets/sommerens mest populære nuancer, og vores seje, cremede Lilac Fairy- lak løfter ubesværet dit hverdagslook – hvilket gør det til et smart, men edgy valg til din næste storbyferie.


 4. PINK SAND
  Ganske enkelt en fest i en flaske, vores ultra-glitende, åh-så-skinnende rosa guldlak, Pink Sand , fungerer vidunderligt, uanset om den bæres til din pigeferie eller din bedste vens bryllup.


 5. HVID TÅGE
  Vores rene, hvide tåge, der er indbegrebet af de delikat bløde hvide nuancer af en engelsk rose, er din sande sommer. Smukt alsidigt, det ser fantastisk ud mod en let solbrun farve og fungerer særligt godt på tæerne - ideel til en strandpicnic, havefest eller bryllup.


 6. ÆRLIGHED
  Vi elsker en cremet nøgenlak året rundt (hvem gør ikke?!), og de rige, mørke beige toner i
  Honesty ser simpelthen sublim ud mod sart solkysset hud, uanset hvor dine sommereskapader tager dig hen.


 7. POP MIN BÆR
  Uanset årstiden er røde farver altid trendy... det, der gør hele forskellen, er dog den særlige nuance, du vælger. Denne sommer rækkevidde efter de strålende lyse orange-næsten-røde toner af Pop My Berry - vores cocktailværdig klassiker tilføjer ægte intensitet til din sommerfestgarderobe.