Den perfekte manicure til hjemmet

The Perfect At-Home Manicure

10 trin til en professionel finish

Hver sæson nyder sin andel af sociale begivenheder... uanset om det er middag og drinks med venner, havefester, bryllupper, festivaler eller at flygte til solen, længes vi alle efter, at vores negle skal se sunde ud, mens de stilfuldt komplementerer vores outfit til enhver lejlighed.

Intet siger "perfekt finish" mere end en professionel manicure... men hvis du kæmper for at sikre dig en aftale eller tid er af afgørende betydning, skal du blot følge vores hjemmemanicure nedenfor for bløde, glatte hænder og salon-færdige negle.

Forberedelse gør mester

1. Læg en fnugfri vatrondell i blød med neglelakfjerner og fej over dine negle for at fjerne langvarig lak, olier og urenheder.

2. Når neglene er tørre, fil (i én retning) og poler dem forsigtigt for at udglatte eventuelle ujævne områder og opnå den ønskede længde. Når det kommer til filer, ville vores ekspertvalg være en finkornet professionel neglefil til naturlige negle; effektiv til at sikre din ønskede form og længde uden at virke slibende på din negl.

3. Tag en sukker- eller saltscrub og massér i hænderne for at fjerne død hud, mens du udglatter og blødgør eventuelle tørre områder. Skyl skrubben væk, og nedsænk derefter hænderne i en skål med varmt vand i omkring fem minutter, så neglebåndene bliver bløde. Dup tør, fugt derefter en træpind i vand og brug den til forsigtigt at skubbe neglebåndene tilbage, så neglesengen bliver ren og neglene ser længere ud.

4. Vask hænder og fugt derefter en fnugfri vatrondell med neglelakfjerner og fej over neglene for at fjerne overskydende naturlige olier og neglefil fra neglesengen. Sørg for, at hænder og negle er tørre, før du påfører et lag Strengthen & Breathe Oxygenated Base Coat . Dette vil ikke kun hjælpe med at beskytte neglene, forhindre afslag og forbedre sliddet på din valgte lak, men dens dobbelte behandlingsformel indeholder også et kraftigt forstærkende middel, som har vist sig at hjælpe med at forbedre neglens tilstand og forhindre brud.

Leder du efter at opnå en fransk manicure eller fuld farveeffekt? Tag din valgte rute nedenfor...


Fransk manicure5. Hvis du foretrækker en særlig hvid spids, påfør to tynde lag Flocon , vores uigennemsigtige hvide lak, på den hvide spids af hver negl. (Hvis du ønsker et mere naturligt fransk manicure-look, skal du blot springe dette trin over.)

6. Overtræk derefter neglene med et enkelt strøg halvgennemsigtig lak – vi elsker Elegance ; dens sarte lyserøde toner viser stadig din naturlige hvide spids, mens de sikrer neglene et smukt naturligt, fransk manicureret look. Alternativt kan du vælge den nye White Mist for at opnå et smart og minimalistisk look. Brug vores børste til at dække din negl jævnt fra neglebånd til spids og ind i hjørnerne af hver negl. Når det første lag er færdigt, påfør et andet.


Fuld farve polish

5. Påfør et tyndt lag af din valgte Nailberry-lak - vores prisvindende, toksinfri og åndbare formel for en sundere manicure.

6. Følg op med endnu et tyndt lag lak – dette undgår risikoen for afslag, som normalt er forbundet med tykke lag, samtidig med at du sikrer en levende finish af professionel kvalitet til hver negl.

Den fejlfri finish

7. Forlæng slid og forhindre falmning med et sidste lag topcoat. Hvis du ønsker en højglans, åndbar finish, så vælg vores revolutionerende og åndbare Shine & Breathe Oxygenated Top Coat , som også indeholder UV-filtre for at hjælpe med at beskytte mod falmning og misfarvning. For en fløjlsblød mat finish, vælg vores Touche Velours Matte Top Coat . For dem af jer, der har brug for en hurtig tørretid, kan du nå vores Fast Dry Gloss , der leverer ultrablanke negle, der er berøringstørre på kun 40 sekunder. (Du skal dog stadig passe på i omkring 15 minutter, da neglene ikke vil være helt tørre i denne tid og stadig kan udtværes. Placer hænderne i meget koldt vand vil også hjælpe med tørretiden.)

8. Ryd op i eventuelle fejl med vores Miracle Corrector Pen . Acetonefri, velegnet til følsom hud og formuleret til at virke på naturlige, akryl- og gelnegle, den indeholder jojobaolie til at nære huden omkring din negleseng, mens naturligt afledte organiske opløsningsmidler effektivt sletter alle neglelak-uheld.

9. Tillad ti eller femten minutter for alle lag at tørre helt, eller hvis du har travlt, påfør en enkelt dråbe af vores Dry and Dash Lacquer Drying Drops på midten af ​​hver negl for at hjælpe med at fremskynde tørretiden. Lad det rulle jævnt over neglen for hurtigt at tørre dette sidste lag. Beriget med Omega-3-rig Inca Inchi-olie og vitamin A og E, denne olie sikrer også, at negle og neglebånd næres og genoplives.

10. Når neglene er helt tørre, drop en enkelt dråbe af vores Little Treasure Nourishing Cuticle Oil på neglebåndene og masser forsigtigt, så olien kan trænge naturligt ind. Vores luksusolie blander koncentreret sød mandelolie med vitamin A, E, B1, B2 og B6. Resultaterne er bemærkelsesværdige, hjælper med at fugte, beskytte og reparere negle og neglebånd, og forhindrer afskalning, tørhed eller revner. Afslut med at glatte lidt creme eller balsam i dine hænder for at efterlade dem ultrabløde og ser sublime ud.