Progressive polermidler – vores bæredygtige tilgang til skønhed

Progressive Polishes – our sustainable approach to beauty

Når det kommer til skønhed, er neglelak ofte blevet set som den mere prekære og mindre omsorgsfulde søskende af læbestifter, skygger og blushers. Fra dag ét blev det dog vores grundlægger Sonia Hullys mission at omstøde denne mening.

Hvordan? Ved at levere en sundere manicure – levende, blank, førsteklasses farve, der ikke kun undgik at tørre eller beskadige vores negle, men også hjalp med at overvinde de problemer, mange af os allerede oplevede som følge af forurening, vores livsstil eller akryl- og gelmanicure.

"Sådan en smuk farve og holdt i over en uge!" Lily på lilla fe

Sonia har altid kæmpet for en sund, bæredygtig og miljøbevidst livsstil, og selvom vores industri er nået langt i de seneste år, var denne grundlægger tilbage i 2012 (især for neglelakker) intet mindre end revolutionerende.

Hvad der er indeni tæller virkelig

Vores filosofi omfatter alle aspekter af vores forretning, selvom alting selvfølgelig startede med vores formulering. De første Nailberry-lakker var mange måneder under udvikling og var, da de blev lanceret i 2014, ikke kun fri for de tre mest bekymrende ingredienser – formaldehyd, toluen og dibutylphthalat (hvoraf sidstnævnte faktisk blev forbudt af EU i 2004) – men var også grusomhedsfrie.

Vores forpligtelse til grusomhedsfri

Dyreforsøg for kosmetikingredienser har, som du ved, været ulovligt i EU siden 2009 (det var allerede ulovligt at teste kosmetiske produkter i EU). Det var dog først i 2013, at dette forbud blev udvidet til også at omfatte salg af kosmetik, der kan være dyreforsøgt andre steder i verden.

Nailberry-ingredienser har aldrig og vil aldrig resultere i et dyrs død, og det er heller ikke nogen af ​​vores ingredienser, der stammer fra animalske biprodukter, såsom karmin (en rød farve, der bruges meget i kosmetikindustrien). Vi arbejder meget tæt sammen med ingrediensleverandører og opnår grusomhedsfri og vegansk certificering for både deres og vores produkter. Desuden vil vores produkter aldrig blive distribueret i Kina (som tester skønhedsprodukter, der kommer ind i deres land på dyr), og vi afslår altid Fashion Week-partnerskabstilbud fra mærker, der bruger pels.

En dynamisk tilgang til udvikling

Selvom de første Nailberry-lakker lige var kommet på markedet, drev Sonias fremadrettede og dynamiske tilgang hendes fortsatte arbejde med vores franske laboratorium for at skabe en endnu sundere lak.

Mindre end 12 måneder senere blev L'Oxygéné lanceret – en formel nu også fri for kamfer- og formaldehydharpiks samt formaldehyd, toluen og dibutylphthalat. Det er dog vigtigt, at denne nye polering var ilt- og fugtgennemtrængelig, hvilket gør den øjeblikkelig inkluderende for alle.

En hurtig dukkert i fugtgennemtrængelige polermidler

Selvom vores lakker selvfølgelig tørrer på dine negle, tillader formlen fugtindtrængning på molekylært niveau. Dette giver yderligere fordele for neglenes fysiologi og hjælper også med at gøre vores smukke farver og behandlinger mere tilgængelige - for eksempel kan det betragtes som en del af personlig beslutningstagning vedrørende brugen af ​​neglefarve, når man udfører Wudu.

Fortsætter udfordringen

Vi stoppede stadig ikke der og lancerede i 2017 stolt vores nye (og nuværende) lak – det bedste, vi tror på, en neglelak kan være – åndbar, veganervenlig, certificeret cruelty-free, certificeret Halal og fri for:

 1. Kamfer
 2. Formaldehyd
 3. Formaldehyd harpiks
 4. Toluen
 5. Dibutylphthalat
 6. Xylen
 7. Ethyltosylamid
 8. Triphenylphosphat
 9. Alkohol
 10. Parabener
 11. Dyrederivater
 12. Gluten

 Det er vigtigt at bemærke, at tilsynsmyndigheder tillader, at mange af de ovennævnte ingredienser anvendes i kosmetik inden for givne koncentrationer. Mange er dog kendt for at have nogle ret ubehagelige bivirkninger - ikke kun for vores negles helbred på længere sigt. Andre ville underminere både vores og dine kulturelle eller livsstilsvalg. I et forsøg på at sikre, at alle kan nyde glade farver og en sund manicure, vælger vi derfor ikke at bruge dem.

“Absolut ELSKER denne nuance. Den lyse orange/koral popper virkelig op og holder også længe." Siobhan på Pop My Berry

Positiv emballage... og partnere

Vi arbejder primært med glas, som selvfølgelig er det sikreste og mest effektive emballagemateriale til neglelak... plus det har den ekstra fordel, at det er fuldstændig genanvendeligt.

Udover dette bruger vi dog aktivt så lidt plastik som muligt. Vi vil ikke pakke og forsegle vores flasker i plastik, i modsætning til mange mærker, og vi bruger heller ikke overdreven emballage.

Når du køber en Nailberry-lak (eller et sæt lakker), kommer den sikkert og sikkert i en genanvendelig papgaveæske, som vi anbefaler, at du beholder og bruger til at opbevare dine lakker. Når du er færdig med det, skal du sørge for at genbruge det med dit andet kort- og papiraffald.

Vi vælger også alle vores partnere meget omhyggeligt og inspicerer deres holdning til bæredygtighed. Vi valgte aktivt en europæisk-baseret produktionspartner (i stedet for at gå længere væk til en billigere producent) – dette minimerer de miles, vores polermidler rejser og dermed deres CO2-fodaftryk. Denne partner scorer også meget godt på Ecovadis, en platform, der vurderer miljømæssige og sociale præstationer.

Fremtidsfokuseret

Vi forbliver forpligtet til vores ansvar over for vores kunder og miljø, og er heldige, at vores industri fortsætter med at forske og innovere til støtte for denne forfølgelse. Vi er ikke perfekte, men vi vil altid give dig din sundeste manicure nogensinde, samtidig med at vi undgår at påvirke vores planet negativt... og med flere spændende udviklinger i pipelinen, anbefaler vi, at du holder øje med dette sted!