Nailberry | Bag vores Halal-certificering

Nailberry | Behind our Halal certification

Vi ønsker ganske enkelt, at alle skal nyde at bære Nailberry-lakker. De tidløse nuancer, livlige toner og højglans finish komplementerer og fuldender vores ethvert look, mens den åndbare finish og grusomhedsfri formel gør dem til en ren og skyldfri fornøjelse at have på... Og ærligt talt, det skal ingen nægtes.

Vi mener, at neglefarve bør være inkluderende for alle, og det faktum, at vores unikke farve- og behandlingsformuleringer er fri for animalske derivater og visse alkoholer, har betydet, at vi stolt har Halal-certificering.

Halal-certificering er en særlig vigtig overvejelse for vores muslimske kunder. Som en del af Halal-certificeringen tilskyndes også etiske produktionsprocesser. Halal-kosmetik må ikke omfatte genetisk modificerede organismer (GMO'er), der anses for urene ifølge islamisk lov, animalske ingredienser såsom keratin, karmin, gelatine, lanolin og oliesyre eller ethylalkohol. På sidstnævnte punkt er alle Nailberry-formuleringer fri for ethylalkohol, selvom du måske har bemærket på vores ingrediensliste, at der er isopropylalkohol, N-butylalkohol og diacetonealkohol. I modsætning til ethylalkohol, der stammer fra fermentering af vegetabilsk og bruges til konsum (derfor er det haram), stammer disse sidstnævnte tre ingredienser fra petrokemi og bruges aldrig til konsum. De er derfor alle Halal-certificerede organismer.

Tilfældigvis (eller måske ikke) er Halal-kosmetik også uundgåeligt vegansk-venlig og grusomhedsfri – to yderligere og lige så vigtige egenskaber, som vores polermidler besidder. Nailberry-grundlæggeren Sonia Hully har altid kæmpet for en miljøbevidst og bæredygtig tilgang, der sikrer, at vores ingredienser aldrig har og aldrig vil resultere i et dyrs død, og heller ikke nogen af ​​vores ingredienser stammer fra animalske biprodukter. Du kan læse mere om dette engagement her .

Selvfølgelig kræver vores dedikation til disse kvaliteter absolut ikke noget kompromis med farve, tekstur, kvalitet eller finish. Takket være innovation, teknologi og naturligvis den rigtige investering kan alle – uanset kultur- eller livsstilsvalg – nyde levende, blanke, glade farver og en sund manicure.

Udforsk vores komplette kollektion af Halal-certificerede polermidler og opdag dine egne perfekte farvematcher i vores patenterede L'Oxygéné-sortiment .

Vores bedste valg

Ærlighed

 

Viva La Vegan

Boho Chic

Åndelig