Definer, forfin og styrk | Hvordan den rigtige neglefil gør hele forskellen

Define, refine and strengthen | How the right nail file makes all the difference

Den ydmyge neglefil er måske ikke noget, vi normalt dvæler ved, når det kommer til at gennemgå og genopfylde vores skønhedsværktøjssæt. Alligevel kan dette essentielle værktøj virkelig være det, der gør hele forskellen, ikke kun for hvor glatte, velformede og polerede dine negle er, men også deres styrke og langsigtede sundhed.

Sammenlignet med kun et par år siden, findes neglefile i dag i et stort udvalg af stilarter, farver, størrelser og typer. Det er da ingen overraskelse, at mange af jer ofte spørger os, hvad den rigtige fil til dine negle er. Den vigtigste overvejelse? Vælg en fil med den rigtige kornværdi , og dine negle vil virkelig takke – og belønne – dig.

Hvad er kornværdi?

Kornværdien af ​​en fil beskriver, hvor grov den er og bestemmes af kornene af slibende materiale i en kvadratisk måling på en tomme. Jo lavere kornværdien er, jo grovere er filen og desto mere ru er den på din negl.

Et ekspertvalg

Når det kommer til den perfekte fil til naturlige negle, er vores valg altid et polstret bord af professionel standard med en medium kornværdi på 180 til 240. Ganske enkelt vil en sådan fil nemt og effektivt levere din ønskede form og længde uden slibende eftervirkninger for din negl.

Der er filer på markedet med grovere teksturer og grusværdier, der falder så lavt som 100 eller i nogle tilfælde endda 80 - disse bruges generelt på kunstige negle eller til at fjerne gel og bør aldrig bruges på naturlige negle. Med over syv års erfaring og utallige udførte manicure anbefaler vi, at du undgår sådanne filer på grund af sandsynligheden for permanent skade på din negl og altid anmoder om en fil med høj kornværdi.

Hvad mere er, for dem af jer, der måske nyder lejlighedsvise kunstige negle eller geléegle, fungerer den mellemstore tekstur af en fil med en kornværdi på 180 også fremragende til at udglatte denne negletype, hvilket betyder, at du aldrig behøver at købe noget anderledes.

Strålende tavler

Krystal, buet, blok, bræt, polstret eller ej... sådanne valg er et spørgsmål om personlig præference. Her hos Nailberry elsker vi dog et polstret bræt. Det giver det helt rigtige niveau af fleksibilitet til at arbejde jævnt rundt om konturen af ​​hver enkelt negl, hvilket fremskynder filningen uden nogen som helst risiko for deres tilstand.

Nailberry filen

Det er netop af disse grunde, at vi oprettede Nailberry-filen ; et dobbeltsidet polstret bræt med en mellem 180 korn på den ene side og en finere 240 korn på den anden. De skånsomme og effektive sidefiler med kornstørrelse 180 negler ned til den ønskede størrelse og form, mens den blødere kornstørrelse på 240 derefter kan bruges til at sikre en glat finish. Det har altid givet de bedste resultater for os, i salonen og derhjemme... og ingen velplejet kvinde bør undvære en! Oplev selv Nailberry-filen her .