Top trending efterår-vinter negletoner

Top trending autumn-winter nail tones

Sen efterår-til-vinter - en sæson, der spænder over øjeblikke af ro og kaos. Fredfyldte vintervandringer, hyggelige mødesteder ved bålet, energiske shoppingdatoer og snesevis af festligheder. Det er tid til at eksperimentere med neglefarve, og vi har lige redigeringen til at inspirere. Fra underspillet hverdags elegance og klassiske farver, der gør comeback til intense nuancer, der udstråler ferieånd, det er de nuancer, du vil elske at blive set i. Fingerløse handsker lige klar...

  1. Dybe, mørke bordeaux-toner er simpelthen tidløse. De arbejder med alt og lover garanteret glamour hver gang ... og du finder ikke finere end Noirberry , vores grundlægger Sonias favorit.
  2. Sorte negle er tilbage, og monokrom manicure er mere smart end nogensinde i denne sæson. Perfekt til især korte negle, brug vores alsidige Black Berry- lak for fuld effekt, smarte neglekunstdetaljer eller minimale, men stadig super-stilfulde spidser.
  3. For et blødere monokromt look er grå altid en vinder. sindsro er vores polske valg - klassisk og fængslende, det er et vidunderligt sæsonbestemt alternativ til nøgen, men stadig lige så alsidigt.
  4. Vi ser chokolade negle overalt lige nu, og vi er ikke overraskede. Lækker, rig og varm, nuancer som Varm Coco er stilfulde, sofistikerede og så utroligt bærbare på negle i enhver længde og form.
  5. Hver sæson har brug for et rødt statement, og som vores grundlægger Sonia siger "Det er den nuance, du aldrig kan gå galt med". Dag eller nat, Rouge har altid ret. Kombiner med en base og top coat, og du vil være fri for spåner i dage og dage.
  6. Varm blommelak er måske ikke så meget af en vinterklassiker som rød, men den er usædvanlig effektiv til at varme din garderobe op på en frostklar dag. Ræk ud efter Ekstravagant og injicer glædelig farve i dit liv og stil på en overskyet dag.
  7. Metallics har et ægte must-wear-øjeblik. Uanset om det er malet på spidser for et subtilt stilnik eller fejet over fulde negle for ren, festlig overdådighed, kunne vi ikke elske deres lysreflekterende look mere. Med en strålende rosa-guld Stargazer , flot rødbrun-rød To The Moon & Back og bejeweled Blue Moon forguder vi enhver metallic i vores Moon Collection. Hvor fed vil du være?
  8. Navy negle er vores go-to til at afværge enhver vinterblus. Sprøde og rene, de tilføjer en slående kant til din stil og tilbyder noget anderledes end denne sæsons sædvanlige farver. Vores nr. 1? Nummer 69 .
  9. Viva La Vegans ulmende, dybe khaki nuance er den smukkeste sæsonbetonede grønne. Smigrende alle hudtoner og så bærbar dag og nat, denne subtile statement-nuance er konsekvent en efterårs-vinter bestseller.
  10. Sidst, men på ingen måde mindst, ville vores redigering ikke være komplet uden en nøgen neglelak. Kanalér den hvide poleringstrend på din måde med en køligere neutral som Almond , eller skru op for varmen med Honesty .


Lås den ultimative finish ind

Intet slår at vise din Nailberry-farve frem i al sin pragt. Tilføj en afsluttende fejring af 25-fri UV Gloss Top Coat for at fastlåse fyldig, gel-lignende glans og suveræn lang levetid (intet behov for UV- eller LED-lamper).


Skift dit neglelook uden bekymringer

12-fri, fugtgennemtrængelig og iltet, at vælge Nailberry-farver betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at skift af manicure-nuancer dagligt eller ugentligt vil tørre ud eller beskadige neglene.