Vores 2023 polske trend forudsigelser

Our 2023 polish trend predictions

Uanset om det er dekoration af negle, læber, garderobeskabe eller interiør, afspejler de farver, vi vælger i vores liv, utvivlsomt og stærkt vores individuelle personlighed, stil, tankegang og intentioner. Sidste år bragte os en blanding... subtile, trøstende toner, der afspejler et fortsat behov for ro, sammen med glædelige lys, efterhånden som eventyr blev vækket igen.

I år ser vi den kollektive selvtillid og en kærlighed til eksperimentering og kreative udtryk vokse. Med dette vil modige, legende, varme og levende farver få deres herlige (og meget velkomne) comeback.

  1. Farvetrendmyndigheden, Pantone, forudser, at 'Viva Magenta' bliver årets farve. Vi kunne ikke elske denne profeti mere. Frygtløs, sprudlende, rebelsk, festlig og styrkende, det er en inkluderende nuance, som alle kan nyde. Kanalér den punchy ende af denne nuance med Hollywood Rose eller indfør mere dybde og varme med Cashmere .
  2. Ved at holde sig et øjeblik med den røde side af dette galvaniserende nuancespektrum forventes det at springe af lyse rosenrøde koraller, som Bubble Gum , får en renæssance for deres fejlfri evne til at løfte smil og humør.
  3. Med temaet varme skal du forberede dig på, at gule polermidler stiger i popularitet. Farverigt og karakterfuldt, udtryk din frisindede side med Folie Douce , eller vælg helt igennem med vores rige metalliske gule Golden Hour .
  4. Vi forudser, at blues generelt vil være stor i 2023. Tidligere år har set det som en temmelig niche, men alligevel voldsomt elsket, neglefarve. I år er vi alle klar til at omfavne den befriende kontrast, det tilføjer til vores look. For en lettere, men ikke mindre livlig polering, skal du vælge Charleston eller, for virkelig at elektrificere dit ensemble, feje på Maliblue .
  5. Elskere af rødlak vil være begejstrede for tilbagevenden af ​​seriøst iøjnefaldende neglefarver. Selvom Rouge er og forbliver et farveikon, skal den afsætte lidt plads i det kommende år til vores ultra-lyse rød-orange, Cherry Chérie .
  6. Sorte vil for altid være for, selvom dybe mørke med jordbrune eller overdådige røde undertoner vil se stigende efterspørgsel. Hav din neglelakpalet klar med Hot Coco , vores rige chokolade-espresso og den længe elskede Nailberry-favorit, Noirberry .

  7. Naturligvis vil neutrale neglefarver forblive et must-have for alle, selvom vi vil finde os selv i at række ud efter den rigere, varmere, jordiske ende af spektret. Personlige favoritter inkluderer vores elegante, cremede taupe Cocoa Cabana og rugende brune Taupe La .


Nå, hvis dynamik og livlighed er i orden i 2023, så nyd den ultimative slid og effekt fra din valgte neglefarve med en af ​​vores åndbare base coat , afsluttet med vores bedst sælgende, gel-effekt UV Gloss Top Coat .