Oplev vores Moon Collection-historie

Discover our Moon Collection Story
Mød vores Moon Collection . Tre dristige, fascinerende, metalliske neglefarver til at bære morgen og aften. Livlige, energigivende polermidler, der er perfekte til denne taksigelsessæson, der vækker vores humør, blænder under dagssol eller festlys og får os til at skifte vores dag- og aftenstil op.

“Denne tid på året emmer af sin helt egen magi. Det er en sæson med særlige lejligheder, med lys-, måne- og lanternefestivaler over hele kloden. Jeg skabte vores Moon Collection for at udtrykke denne stemning i bærbar form. Oplysende kromfarver udviklede sig gennem nye, energigivende toner; øjeblikkeligt sætter dig og din stil i en festlig sindstilstand."
Sonia Hully, Nailberry grundlægger


Til efterår-vinter stil, der skinner

Blå måne
Blæktoner slår aldrig fejl, og den rige, glitrende kongeblå i vores jordskins-inspirerede Blue Moon leverer virkelig. Det er køligt og fængslende, en smuk kontrast til de varmere toner, vi ofte har på om efteråret, og tilføjer dimension til dine negle både dag og nat.

Til Månen & Tilbage
Rød er en længe elsket farve, en go-to garanti for velklædte negle. To The Moon & Back er vores rettidige twist på denne brændende klassiker. En krydret rødbrunrød tilsat luksuriøs glans. Det er slående uden at overvælde, oser af vintage-glamour og vil være efterspurgt i højtiden.

Stjernekigger
Hver sæson har brug for en neutral negl, men Stargazer giver dig så meget mere. Dens bløde irisering skifter mellem guld og rose, hvilket giver sit eget subtile og sofistikerede statement. Den er alsidig, flatterende og en drøm at have på. Stol på os, du vil elske det denne sæson og fremover.

Med disse tre nye, fortryllende nuancer og en lang række spændende lejligheder foran os, kunne vi ikke føle os mere klar til at omfavne alt, hvad sæsonen byder på for os. Hvilken, eller flere, bliver dit nye efterår-vinter-must-have?

Når din nye Moon Collection- farve ankommer, skal du huske at fastlåse dens liv, glans og levetid ved at parre med vores åndbare base og topcoats. Begynd med et stryg af Strengthen & Breathe Base Coat & Nail Strengthener, påfør to tynde lag farve, og afslut derefter din hjemmemani fejlfrit i ægte pro-standard stil med et lag af vores solskinshærdende topcoat med geleffekt. , UV glans.


Udforsk hver af vores seneste begrænsede udgaver, og køb dem her .