25-fri UV Gloss Top Coat | Innovation Spotlight

25-free UV Gloss Top Coat | Innovation Spotlight
Mange af jer fortæller os gang på gang, hvordan du elsker den forskel, vores topcoats gør for din manicure. De beskytter mod skår, skrammer og falmende farve, forbedrer den sublime glans af din lak og hjælper med at holde dine negle sunde med deres åndbare, 12-fri, veganske og Halal-formel. Med vores allernyeste serietilføjelse ønskede vi at tage disse fordele endnu længere...

UV Gloss Top Coat giver dig ikke kun den mest slidstærke, fyldigste, blankeste, lampefri, gel-effekt finish, den er også endnu mere respektfuld for neglenes sunde tilstand. Her sætter vi fokus på de ingredienser og innovation, vi inkluderer - og udelukker - som gør vores nye favorit finisher til førende inden for gel-effekt top coat kategorien.

“UV Gloss Top Coat har været meget længe undervejs. At skabe en solskinsaktiveret, ultra-langtidsholdbar topcoat, der fuldstændigt og sikkert gjorde dig i stand til at skifte fra gelmanicure, ville kræve en indsats... men jeg kunne ikke være stoltere af det endelige resultat. Jeg tror virkelig, at dette produkt snart vil blive en Nailberry-favorit for så mange!"
Sonia, Nailberry-stifter

Overlegen udholdenhed

For at skabe et fleksibelt, 3-dimensionelt og kraftfuldt beskyttende lag, der modstår spåner, låser sig i farve og i høj grad forlænger poleringsslid, bruger vi avancerede UV-filtre og banebrydende Wear-Boost Reactive Technology. Den ekstra fordel ved denne innovation er, at den reagerer med sollys for at hærde toplaget uden behov for UV- eller LED-lampe.

Hurtigttørrende finish

På trods af den tilføjede teknologi kan du være sikker på, at UV Gloss Top Coat ikke skaber et tykt lag, der tager lang tid at tørre. Faktisk hærder dens fjerlette, flydende formel hårdt på få minutter.

Uovertruffen glans

Vi har hørt fra flere kunder, der er skuffede over andre mærkers løfter om gel-lignende glans, men levering af substandard, plastik-lignende polering. Med UV Gloss Top Coat kommer den glatte, nemme påføring og superrige, gel-effekt glans finish fra brug af en førsteklasses kvalitet, krystalklar polymerbaseret blanding. Med den kan du nu opnå et helt nyt niveau af salonstandard top coat ydeevne fra dit hjems komfort.

Farv dine negle sunde

Som med vores L'Oxygéné neglefarver anvender UV Gloss Top Coat den nyeste avancerede oxygenteknologi, hvilket skaber en film, der er gennemtrængelig for luft og vanddamp (så lader neglene ånde), men som stadig klæber godt til dine negle.

En venligere top coat

Selvfølgelig er det, vi vælger at udelade af en formel, lige så vigtigt for dens ydeevne og slid, som det, vi tilføjer. UV Gloss Top Coat tager vores 12-fri løfte længere; fri for bevidst brug af disse 25 giftige ingredienser:


Nogle af disse er ikke længere tilladt i negleformler, mens vi aktivt vælger at udelukke andre udelukket i overensstemmelse med vores veganske, cruelty-free værdier eller på grund af bekymringer over deres virkninger på neglenes sundhed.

“Jeg troede ikke, at dine lak kunne blive bedre, men WOW, det er utroligt. Min manicure holder endnu længere, jeg får endnu færre chips og det ser virkelig ud som om jeg har haft gelenegle. At vide, at dette også er meget venligere for mine negle, er sådan en bonus."
Layla, Nailberry-kunde

Hvis du endnu ikke har opdaget den spilskiftende effekt af UV Gloss Top Coa t, så læs alt om dens unikke, gel-lignende finish i vores blog og køb den her .