NY UV Gloss Top Coat | Sætter en ny standard for gel-lignende topcoats

NEW UV Gloss Top Coat | Setting a new standard for gel-like top coats

At hjælpe dig med at farve dine negle sunde er det, vi gør bedst. Vi har brugt det sidste årti på konstant at innovere for at give dig de mest åndbare, negle-elskende farve- og plejeformler på markedet. Og vores helt nye tilføjelse er muligvis vores bedste præstation endnu.

I de seneste år har vi hørt fra mange af jer, der er frustrerede over jeres kærlighed til den slidstærke, suveræne glans af geler, men alligevel harme over, hvordan din negletilstand lider. Nu behøver det ikke være sådan. Ny UV Gloss Top Coat er ved at revolutionere din manicure-rutine derhjemme... for altid!

Flere år undervejs skaber UV Gloss Top Coat et ultraholdbart, spejllignende, blankt sidste lag hurtigt, der fastholder din Nailberry-neglefarves liv og slid i endnu længere tid.

Den spilskiftende smule?

Det opnår alt dette med én åndbar, vegansk, toksinfri formel, der hærder via sollys og let fjernes med almindelig neglefarvefjerner (acetonefri Clean er perfekt). Ingen grund til at købe en UV- eller LED-lampe, ingen hård fjernelse eller lang iblødsætning påkrævet. Du nyder simpelthen en fyldig, uberørt, usædvanlig holdbar, gel-lignende glans i dagevis ... og dage!

Inde i vores innovation

Som med alle vores formler er UV Gloss Top Coat stolt åndbar, fugtgennemtrængelig, grusomhedsfri og vegansk. Vi har også gjort det 25-gratis; det er formuleret uden bevidst brug af ingredienser såsom methylethylketon, methacrylsyre, triphenylphosphat og mere (vi dykker mere ind i dette emne i vores UV Gloss Top Coat Innovation Spotlight ). Hvad dette betyder for dig er, at vi ved at fjerne ingredienser, der risikerer at svække og udtørre dine negle, hjælper med at skabe et langt bedre negleplejemiljø og -oplevelse.

Den geniale måde , hvorpå UV Gloss Top Coat hurtigt danner et fyldigt, skinnende, krystalklart, meget slidstærkt toplag gennem eksponering for sollys, kommer kun fra vores brug af patenteret 3D-reaktiv teknologi. For at beskytte dens effektivitet er vores flaske uigennemsigtig sort.

Endelig, som med vores andre top coats, tilføjede vi UV-filtre til denne helt nye gel-lignende blanding. Dette låser den polske livlighed og forlænger sliddet kraftigt ved at beskytte mod falmning eller skår.

"WOW, det er utroligt. Min manicure holder endnu længere, jeg får endnu færre chips, og jeg elsker også finishen - det ser virkelig ud som om jeg har haft gelenegle.”
Layla, UV Gloss Top Coat tester

Vores ultimative, åndbare, gel-lignende manicure

For de allerbedste resultater og din bedste, mest holdbare, blanke og glade manicure til hjemmet, anbefaler vi, at du følger disse tre enkle trin:
1 - påfør et lag Strengthen & Breathe Base Coat
2 - påfør to lag af din valgte L'Oxygéné-lak
3 - en gang berøringstørre, afslut med et lag UV Gloss Top Coat . Sæt låg på den frie kant af hver negl og lad den tørre helt (husk, du kan fremskynde tørretiden med vores Dry & Dash-dråber )

Når du er klar til at genopfriske din manicure, skal du blot gennemvæde en vatrondell i Clean Nail Color Remover og derefter feje over neglene for hurtigt og nemt at fjerne alle spor af base, farve og topcoat.