Reparer svage, splittede negle og irriterede neglebånd, hurtigt

Fix weak, splitting nails and irritated cuticles, fast
Plaget af svage, skøre, flækkede negle eller revnede, ømme og irriterede neglebånd? Du er ikke alene. Disse almindelige negleplejeproblemer fremkaldes let af sæsonbestemte ændringer, hårde håndvaske, næringsstofmangel og gel- eller akrylneglefjernelse. Vores nr. 1 tip til at vælte hvert eneste problem? Vores prisvindende Apotekersortiment.

Kraftige, gennemprøvede og spækket med mineraler, vitaminer, antioxidanter, aminosyrer og mere, de zone ind på dine vigtigste bekymringer for hurtigt at genoplive en mærkbart sundere tilstand. (Glem ikke, de er alle åndbare, fugtgennemtrængelige, 12-frie, veganske, halal- og Cruelty-frie også!) Find den perfekte målrettede behandling til alle dine behov her .

Tørre, beskadigede negle

"Skelsættende! Jeg har aldrig haft stærke negle og prøvet Acai Nail Elixir i desperation. Jeg startede et brutalt kemoterapiregime, hvor jeg forventede, at mine negle ville lide hårdt. Jeg kan ærligt sige, at mine negle er stærkere, end de nogensinde har været. Nailberry har gjort det muligt.”
Cathy, Nailberry-kunde

Beriget med antioxidanter Acai Berry og Vitamin E, plus aminosyrer, Argan og Baobab olier, Acai Nail Elixir er vores bedst sælgende 5-i-1 base coat og behandling. Det er bevist at reducere brud og forbedre neglenæring, vækst og modstandsdygtighed, og det har tiltrukket flere industripriser og en række femstjernede kundeanmeldelser.

For de bedste resultater: Påfør et lag på neglene hver tredje dag i en uge, fjern derefter og gentag.

Sonias pro-tip: Klip, i stedet for at file, meget beskadigede negle korte. Dette behøver kun at være midlertidigt, men at holde dem korte vil øge restitutionstiden, mens du bruger en behandling.

Skrøbelige, flækkende negle

"En total restaurering efter Shellac-skader. Efter blot et par behandlinger føltes mine negle stærkere, mere fleksible og mindre tilbøjelige til at flække. Et par uger senere er mine negle fuldstændig restaureret til en rigtig sund længde. Vidunderligt vidunder-produkt!”
Skye, Nailberry-kunde

Det er bevist, at det dramatisk øger neglens tilstand og styrke, samtidig med at det reducerer spaltning, er det ingen overraskelse, så mange kalder The Cure en mirakelmager. Takket være dens unikke balance af mineralrige sorte alger, antioxidant Acai Berry Extract og fugtgivende multivitaminer, er et 3-ugers kursus alt, hvad skrøbelige negle behøver for at genoprette vitalitet og glans.


Svage negle

“En fantastisk tonic til mine kedelige negle. Selv efter et par ansøgninger bemærkede jeg en forskel. Brugt under de smukke Nailberry lakker, så min farve fantastisk ud i dagevis."
Cristina, Nailberry-kunde


Uanset om du har bemærket, at neglene begynder at blive svækkede, eller du blot ønsker at holde dem i tip-top stand, er vores dual-action Strengthen & Breathe den ikke-gå-galte base coat. Tilføj et enkelt lag under din Nailberry-farve, og du er lovet en mærkbart sundere, længerevarende og smukt plejende manicure.

Sprukne neglebånd

"Mirakuløs lille flaske! Efter en uges brug er forskellen utrolig. Mine tørre og lasete neglebånd er så meget sundere. Plus alle mine dejlige Nailberry lakker sidder meget bedre omkring neglebåndene."
Kim, Nailberry-kunde

Revnede neglebånd er en smerte i sig selv, hvad værre er, at de også udsætter neglesengen for bakterier og irriterende stoffer. For at løse dette hylder vores grundlægger, Sonia, at holde neglebåndene fugtet som hendes bedste måde at bevare beskyttede, sundt konditionerede spidser. Massér vores Little Treasure Nourishing Oil ind i neglebåndene hver nat. Dens koncentrerede blanding af sød mandelolie og multivitaminer beroliger, forynger og plejer dem tilbage til sundhed.

Glem ikke…

Når du er klar til at fjerne og gentage din neglebehandling eller skifte din Nailberry-farve, skal du altid bruge en acetonefri lakfjerner, såsom Clean . Acetone-baserede løsninger kan være meget udtørrende og irriterende på negle og neglebånd. I stedet udnytter Clean en balance af organiske opløsningsmidler for at fjerne polering hurtigt og venligt, mens den genopliver neglebunden og den omgivende hud med dens kompleks af AHA'er og Muscat Rose Tree Oil.