Foretrukne sommer-efterår overgange neglefarver

Favourite summer-autumn transition nail colours

Vi elsker den rige regnbue af neglefarver at vælge imellem i løbet af sommermånederne; ingen polering synes aldrig at være tilladt. Det kan dog vise sig at være lidt besværligt at navigere i din stil, når vi nærmer os efteråret, i løbet af sommerens omskiftelige vejr i de sidste par uger. Vi er her for at hjælpe. Fra klassiske nudes og neutrale til levende blå, grønne, rubiner og pink, repræsenterer dette kalejdoskop af smarte, opløftende nuancer vores top 16 negle nuancer til sommer-efterår overgangen.

Let og smart

Vores kærlighed til iøjnefaldende neglefarver er ingen hemmelighed, men vi elsker også, hvordan den enkle tilføjelse af en smart, bleg og neutral lak virkelig kan løfte et samlet look. Au Naturel er et klassisk valg - en sofistikeret, semi-gennemsigtig beige med et strejf af blush, der smukt opfrisker din naturlige negl. De af jer, der foretrækker rene lyserøde, vil elske Candy Floss 's lave vedligeholdelse, opbyggelige og ultra-flatrende effekt, den cremede bløde glans fra Flapper eller den afslappede glamour fra vores mørke rose Love Me Tender - fejlfri året rundt, uanset om den vælges til hverdag eller lejlighed.


Klassikere i mellemtoner

Holder sig til neutrale nuancer, men går ind i mellemtonet territorium, vores vintage blush Kindness , rig karamel-beige ærlighed og forførende grå-nøgen Mindful Grey er alle tidløse og virkelig fantastiske nuancevalg, der komplementerer et sensommer-ensemble. Går vi videre til endnu mere farve, viser vores ulmende kaki Viva La Vegan sig at være en af ​​vores mest eftertragtede lakker på denne tid af året, mens vores røgfyldte mellemblå Spiritual glæder alle, der bærer den, med hvor cool, smart og alsidig den er. virkelig er.


Fed lysstyrke

Trænger du til at holde på sommeren lidt længere, men mangler du en nuance, der vil fungere langt ind i efteråret? Reach for Fuchsia In Love , en slående dyb pink, der løfter dit look og fungerer lige så vidunderligt på en lys sensommerdag, som den gør langt ind i efteråret. Drister er stadig vores rige, brændende Rouge - iøjnefaldende, ultra-flatrende og vores ultimative stiltilbehør enhver dag, ethvert outfit, enhver lejlighed! For en skarlagenrød, der er lidt mere sæsonbestemt, tag fat i vores vintage rød-brune Harmony . Eller, for noget dejligt anderledes, er vores dristige, blanke blågrønne Teal We Meet Again virkelig den perfekte fremtrædende nuance til denne overgangstid.


Lækkert mørkt

Hvor overraskende det end kan virke, kan dybe, blækfarvede neglefarver virkelig bruges uden for vintersæsonen. På kølige aftener kan du parre en hyggelig kashmirstrik med varmen fra Dial M For Maroon . Er du nysgerrig efter at blive mørkere? Malertips med en mørk lak giver et subtilt, men ikke desto mindre fantastisk stiludtryk, især på korte negle. Prøv vores seje, moderne blå-grå Number 69 eller gå helt ibenholt med vores blanke uigennemsigtige Black Berry .


Se vores fulde overgangssæsonredigering her.

Uanset hvilket sommer-efterårsfarve du vælger, vil vi meget gerne se, hvordan du styler det - tag os @nailberry_ på Instagram. Husk desuden at beskytte og perfektionere din neglelak med en af ​​vores åndbare base og top coats. Start med Strengthen & Breathe Base Coat & Nail Strengthener , og skru derefter op for glans og udholdenhed med vores Fast Dry Gloss Top Coat .