Sådan fremskyndes negletørretiden

How to speed-up nail dry time
Du har med succes påført det sidste lag på en længe-set-frem-til-mani-pedi; dine spidser og tæer ser uberørte ud. Nu er du virkelig nødt til at skynde dig ud af døren, men er forståeligt nok desperat for at sikre, at du ikke slider din polish.

Ja, for en helt perfekt, salon-standard hjemmemanicure, vil vi altid anbefale en base coat, to lag farve og top coat. Tørretiden kan dog være op til 15-20 minutter... medmindre du selvfølgelig har et par væsentlige ting og nogle insider-visdomsord til din rådighed. Indtast vores fire afprøvede tips til at levere en fejlfri finish, hurtigt.

En hurtigere tørrende manicure i 4 trin

1. Lette lag er et must

Med alle vores højpigmenterede L'Oxygéné-lak plus base- og topcoating er tynde lag virkelig alt hvad du behøver. Fej en større mængde på, og det vil ikke kun tage betydeligt længere tid at tørre, men du er mere modtagelig for din manicure-peeling. Du skal blot fjerne overskydende lak øverst på din flaske, før du børster på neglene.

2. Hold pause mellem hvert lag
At lade hvert lag tørre, før det næste påføres, gør en verden til forskel for både den endelige tørretid og den altafgørende snavsfri finish. Stol på os, det er ventetiden værd.

3. Vælg Fast Dry Gloss
Hvis du skifter din sædvanlige topcoat til vores åndbare og fugtgennemtrængelige Fast Dry Gloss, får du en holdbar, ultraskinnende, berøringstørre finish på en brøkdel af tiden - kun 40 sekunder for at være præcis. Bekymret for farvefading? Bestseller Fast Dry Gloss har indbyggede UV-blokkere, der låser liv i længere tid.

Tip: Husk, du kan også påføre Fast Dry Gloss igen hver 2.-3. dag for at opfriske din manicure, mens du forlænger dens slid endnu mere.

4. Drop on Dry and Dash
Vores Dry and Dash Lacquer Drying Drops er salonprofessionelles hemmelige våben... og de er også tilgængelige til din hjemmemanicure. Formuleret med en patenteret blanding af flygtige stoffer og olier, påføring af kun én dråbe på midten af ​​hver negl over din topcoat accelererer tørretiden uden sammenligning. Fordelene stopper dog ikke der. Dry and Dash er også beriget med nærende Inca Inchi Oil og antioxidanter vitamin A og E, der hjælper med at booste negle og neglebånds tilstand og vitalitet. Det perfekte sidste trin til enhver mani-pedi!


Inspireret til at prøve en komplet Nailberry manicure derhjemme? Følg vores 10-trins guide her .