Orange og koral | Et udbrud af glæde for fingre og tæer

Orange & Coral | A burst of joy for fingers and toes
Vi lever for glade, negleagtige farver, og selvom vi aldrig vil undvære vores evigt trofaste røde, kan vi som så mange af jer simpelthen ikke få nok af de energigivende og stiloplivende effekter af orange og koral neglelak .

Fra dynamiske orange-røde og tropiske neon-orange toner til iøjnefaldende pastelkoraller og smukke koral-lyserøde, tilbyder denne side af vores neglefarvespektrum mange unikke kvaliteter, der matcher dit outfit, humør eller lejlighed. Find den perfekte til dig her.

Seks imponerende orange og koralfarver

1. Glad
Siden lanceringen i foråret 2021 har så mange af jer valgt vores krydrede orange-røde Joyful , som din ultimative styrkende polering. Rig, blank og med et seriøst iøjnefaldende farveudbytte, det er virkelig en fornøjelse at bære - fabelagtig på både fingre og tæer, og perfekt til at tilføje en eksotisk kant til hver dag eller festensemble.

“En helårsfarve, som jeg købte for at have på for at pifte os alle op. Det er glædeligt, og glædeligt er navnet!” Christina, Nailberry-kunde


2. Dekadence
Vores originale og længe elskede orange polering, Decadences lyse, glade og alsidige nuance har resulteret i, at den konsekvent konkurrerer med vores ikoniske røde farver om bestsellerstatus. Livlig, men mindre voldsom end en rød, er det et guddommeligt og karakteristisk valg året rundt at parre med afslappede denims, din yndlings LBD og endda din bedste stranddag.

"Lys og smuk. En perfekt pick-me-up. Overraskende alsidig og meget flatterende på (lidt) brun hud." Lucy, Nailberry-kunde


3. Spontan
Frisk, fed og fuld af sjov er det at bære vores ultra-levende orange, Spontaneous , som at feje rent solskin på dine spidser og tæer. Men selvom denne neon neglefarve kan bringe tankerne hen på visioner om tropiske solopgange, saftige ferskner og lyse sommerfugle, er den også en perfekt lak uden for sommersæsonen til virkelig at få din hverdagsstil til at springe ud.

"I det øjeblik, jeg så denne farve, vidste jeg, at jeg var nødt til at have den. Det er helt fantastisk – så lyst og sjovt. Jeg kan se mig selv bære det her meget på fingre og tæer.” Caroline, Nailberry-kunde


4. Jazz Me Up
Farveautoritet Pantone definerer koral som en kombination af orange og pink. En altid populær farve blandt Nailberry-fans, især om sommeren, skuffede lanceringen af ​​vores forår/sommer 2022 limited-edition koral, Jazz Me Up , ikke. Punchy, legende og universelt flatterende, denne glamourøse nuance vil med garanti livre ethvert dag- eller natlook op. Forbered dig på at komplimenterne begynder!

“Går så let og er en fornøjelse at bruge, både på tæer og fingre. Denne farve er særlig smuk - levende, solrig og så smuk." Natalie, Nailberry-kunde


5. Peony Blush
Er du vild med lyse, livlige farver, men leder efter noget, der ikke vil overdøve dit look? Ræk ud efter vores smukke pastelkoral, Peony Blush . Varm, vidunderlig og flatterende mod dit fineste tøj til særlige lejligheder, det er den perfekte forårs-sommer bryllup, fest eller picnic polering.

"Lækkert. Fabelagtig farve. Holder glansen, fliser ikke og nem at tage på. Jeg vil nu have alle farverne.” Claire, Nailberry-kunde


6. Bubble Gum
Blød, cremet og lækker sød, vi har nået den lyserøde ende af vores koralpalet med Bubble Gum . Dens lyse, glade nuance vil med garanti løfte et smil (og din stil), men den forbliver neutral nok til at være en polering, du kan nyde hver dag. Det er ikke overraskende, at denne nuance er en almindelig udsolgt.

"En smuk medium-lys pink med et strejf af orange for at tone det ned fra at være Barbie-esq. En meget smuk farve, der overskrider alle aldre og lejligheder - jeg kan se den på teenageres tæer på stranden og kortere negle på os 50-somethings for et edgy look. Louise, Nailberry kunde

En fejlfri finish

Husk at fuldende din mani-pedi med et altafgørende feje top coat. Vores valg, især når tiden er afgørende, er Fast Dry Gloss . Spånbestandig, ultra-skinnende farvebeskyttelse, der er berøringstør på kun 40 sekunder.