The Ultimate City Girls Guide - af Le Fashion Fetish

The Ultimate City Girls Guide - By Le Fashion Fetish

London, er blevet kåret som nr. 1 bydestination at besøge ifølge TripAdvisor, hvilket resulterer i over 300 sprog, der tales i byen hver eneste dag! London er uden sammenligning et af de mest spændende steder at bo i verden, byen oser af travle barer og smukke mennesker. Uanset om det er biografer på taget eller kulsorte spisning, har vi samlet nogle af vores yndlingssteder at hænge ud i denne weekend. Nyd og bliv inspireret!

Hil alle Acai Bowl!
Juice Baby, 398 Kings Road
Instagram @juicebabyuk
Baby Juice serverer 'den bedste morgenmad i London' ifølge Nailberrys grundlægger, Sonia. Baby Juice tilbyder ikke kun lækre Acai Bowls, men de laver en grøn smoothie!

Hvis du er på vej på Kings Road i denne weekend, så sørg for at tjekke dem ud.

Bliv klar og kør
Richmond Park, London

London har nogle af de smukkeste parker i verden, Richmond Park (selv om den er enorm) er fantastisk og ikke en man skal se over. Grib din cykel og cykl ind i dybet af Richmond Park og tag en picnic, du ved aldrig, hvilke vilde væsner du kan se derinde!

River Café

Sonias yndlingsrestaurant i London, dette er ikke en man må gå glip af! Serverer den bedste italiener i London siden 1987.

Bliv klar og kør
Richmond Park, London

Columbia blomstermarked er et perfekt sted for en søndagstur. Glem ikke at stoppe ved The Modern Pantry i Clerkenwell til brunch, for hvad er en søndag uden brunch?!

Hvis du går efter kl. 14.00, får du de bedste tilbud på dine blomster. Sonia købte 2 bundter pæoner for £5,00 sidste weekend! Forhandle!

Triyoga
Chelsea, London

Hvis du ikke har hørt om Triyoga, så gå og lav dit hjemmearbejde! Instruktør Julie Montague underviser i hot flow Vinyasa yoga klasser hver uge, hun har en stor energi og sætter altid klassen godt til rette for den kommende uge.

Og endelig…

Forkæl dig med din yndlingsbadeolie
Lola Apothecary Badeolie

Sommer eller vinter Jeg er en kæmpe badelsker. Jeg elsker at tumle mig i luksuriøse badeolier, som normalt får hele huset til at dufte skønt. Mine yndlingsting ved badeolier udover den himmelske duft er, at du ikke behøver at fugte, når du kommer ud af badet, din hud føles næsten som fløjl, og du kommer ud og føler dig som en ny kvinde!

Shop her:

http://www.lolasapothecary.com/bath-shower-oils/delicate-romance-bath-oil