Top 3 måder at forberede sig til sandalsæsonen

Top 3 Ways To Prepare For Sandal Season

Hej med dig! Det er Anna her fra Le Fashion Fetish , sommeren er officielt ankommet, men er du klar til 'sandalesæson'? Jeg har samlet mine 3 bedste tips til at sikre, at dine tudehuer nyder solen lige så meget, som du gør.

Der er intet værre end at skulle gemme fødderne væk på offentlig transport i London, når du har sandaler på, fordi du ikke har fået en pedicure, for lad os se det i øjnene, alle tjekker vores skospil på tuben.

Som de altid siger, start fra bunden, og arbejd op, ikke? Så hvilket bedre sted end at starte med dine fødder for at forberede lidt sommerhud..

Tip 1 - Invester i en god gradvis solbrændthed

Jeg kan godt lide at bruge St Tropez og derefter tilføje en smule 'This Works' Perfect Legs Sculpt & shine på toppen for at opnå en smuk dugfrisk glød til mine ben og fødder. Fugt er nøglen om sommeren, ingen ønsker at se tørre fødder!

Tip 2 – Gå efter en pedicure

Min far sagde engang til mig, at hvis der er én ting, du skal investere dine penge i, er det dine fødder og din sengemadras – for du bruger hele dit liv i det ene eller det andet, så sandt! Ingen kan give en bedre pedicure end Nailberry kan, tag ned til deres Kensington Salon og slap af i en af ​​deres behagelige stole for en pedicure, du sent vil glemme. Glem ikke at medbringe flip flops!

Tip 3 – Kom forberedt

Fjern al neglelak, og kom med rene fødder. Med alle midler vil pedicuristen fjerne poleringen for dig, men vil du ikke hellere bruge mere tid på din fodmassage? Jeg ved, jeg ville!

Neglefarven til sommeren // Nøgen

Det er ingen hemmelighed, at nøgen er trending og har været det det sidste år, det afspejles i butikkerne og på de sociale medier, og jeg tror ikke, det kommer til at ældes med det første! Du kan bære nøgen med næsten alt, og det er fuldstændig harmløst. Faktisk komplimenterer det ofte outfittet. Vores mandel neglelak er perfekt til dette, hvad er din perfekte nuance?