Nailberry x Emilia Wickstead SS17

Nailberry x Emilia Wickstead SS17
Dag to af LFW så Emilia Wicksteads SS17 smukke design pryder catwalken.
Inspireret af 1960'ernes japanske 'love hotels' tog en kombination af pastel- og sorbetfarver ind på catwalken med en løsere og friere fornemmelse af silhuetten.
Både romantisk og overdådig, Emilia Wicksteads SS17-kollektion havde en pudret, afdæmpet farvepalet hele vejen igennem, som var perfekt parret med Nailberry's Elegance fra L'Oxygene-kollektionen.

Nailberry's Elegance fik sin debut på Emilia Wicksteads SS17-udstilling og komplimenterede den længe ventede kollektion med denne perfekt afstemte nuance.

Nailberrys lyserøde lak tilføjede en sofistikeret og naturlig finish, som komplementerede det endelige 'kærlighedslook', hvilket sikrede, at modellens negle var blanke, raffinerede og smarte. Looket blev skabt ved at påføre et glat lag af den delikat bløde, naturlige lyserøde lak på fingre og tæer, hvilket skaber en gennemskinnelig og "næppe der" negl.
Fastlåst med Nailberry's Fast Dry Gloss Top Coat, blev neglene efterladt hydrerede og blanke med sin hurtigtørrende og højglansformel, der bruger fem gratis teknologier til at fremskynde tørretiden for negleemaljen backstage; tilføjer en ekstra fjeder i hver models trin ned ad catwalken.
Trenden med nøgne negle er klar til at fortsætte ind i SS17, hvilket gør Nailberrys glasagtige pink nude nude Elegance til dit smarteste tilbehør næste sæson.